"Η ομάδα γεμίζει αυτοπεποίθηση"

Στον Libero107.4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, Τέλης Ζουρνατζίδης.
"Η ομάδα γεμίζει αυτοπεποίθηση"

"Είναι αντιληπτό από όλους τι έχει καταφέρει μέχρι τώρα η ομάδα και τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα. Υπήρξαν εξαιρετικές εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο", ανέφερε αρχικά ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τον κόσμο, τον Όντουμ αλλά και την αναμέτρηση με την Καντού που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: "Το βαθμολογικό όφελος είναι πολύ σημαντικό. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει κάνει μόνο δύο ήττες και είναι στο υψηλότερο σημείο που θα μπορούσε να είναι. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι ότι περνώντας τα παιχνίδια και διατηρώντας την ποιότητα μας, αυτό γεμίζει αυτοπεποίθηση την ομάδα, ενεργοποιείται ο κόσμος, η δουλειά μας γίνεται με πολύ περισσότερη όρεξη, οι χορηγοί μας βλέπουν ότι η επένδυση τους πιάνει τόπο και γενικά όλα είναι καλύτερα. Ένα μεγάλο κομμάτι της λειτουργίας είναι συνυφασμένο με την επιτυχία".

Για τη σημασία τέτοιων παιχνιδιών: "Και στην κακή σου μέρα ο παίκτης συνειρμικά δεν τα παρατάει όταν έχεις κάνει τέτοιες νίκες. Μου θυμίζει όταν η Εθνική είχε κερδίσει σε σειρά μεγάλων τουρνουά, κάποια παιχνίδια που ήταν ασύλληπτα. Το πίστευαν οι παίκτες, τους έλεγε ο προπονητής θα γυρίσει το παιχνίδι και έτσι γινόταν. Αυτό συμβαίνει όταν παίρνεις τέτοιες νίκες. Φυσικά κάποιοι πρέπει πάντα να είναι μπροστάρηδες σε τέτοια κατάσταση. Ο Χαραλαμπίδης μπορεί να μην παίζει, αλλά έχει εκπαιδεύσει άλλους. Είναι ωραίο να εμπνέεσαι από μεγάλους παίκτες του ΝΒΑ για παράδειγμα, αλλά όταν έχεις τον άλλο δίπλα σου είναι εντελώς διαφορετικό. Τους έχει μεταδώσει το πνεύμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο".

Για τον Όντουμ: "Ότι κάνει φέτος αυτό το παιδί είναι σημαντικό. Από την πρώτη στιγμή είδαμε τις τεράστιες δυνατότητες που είχε, αλλά δεν παύει να είναι για πρώτη φορά σε επαγγελματική ομάδα. Το μεγάλο σουτ χθες, τα έξι κλεψίματα στον προηγούμενο αγώνα, ό,τι και να κάνει χτίζει μία προσωπικότητα, ένα χαρακτήρα που μας κάνει να είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα είναι ένας παίκτης πολύ υψηλού επιπέδου".

Για τις αντιδράσεις της ΑΕΚ μετά το παιχνίδι: "Η αίσθηση που είχα λίγο μετά τη λήξη ήταν ότι άπαντες στην ΑΕΚ τα είχαν χαμένα, ουσιαστικά έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, ακόμα και αν εμείς είχαμε θέματα με τις αποφάσεις των διαιτητών. Αν τελείωνε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, παρά τα λάθη, θα λέγαμε ότι ήταν καλύτεροι και κέρδισαν. Δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν την κατάσταση μετά το ματς. Έκαναν μεταγραφές πολύ υψηλού επιπέδου με πολλά χρήματα, η πίεση είναι μεγάλη και δεν μπορείς πάντα να τη διαχειριστείς σωστά. Έχουν παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, πολλών δεκάδων χιλιάδων τον μήνα. Εγώ δεν το κατηγορώ, είναι μία κατάσταση που εμένα με χαροποιεί. Για μένα είναι βούτυρο στο ψωμί μας σαν ΠΑΟΚ".

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας: "Εμείς συμβόλαια τέτοια θα κάνουμε όταν μπορούμε. Ακόμη και αν αλλάξει η κατάσταση, να ξέρετε ότι και πάλι το valueformoney θα είναι σημαντικό. Εμείς εκτιμάμε το γεγονός ότι για τρίτη χρονιά ο κύριος Κοντομηνάς είναι δίπλα μας, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του χεριού οι άνθρωποι που στήριξαν αυτή την κατάσταση. Ακόμη και πέρυσι με τα όποια προβλήματα, παρέμεινε εκεί και αυτά που λέει τα εννοεί και τα κάνει. Έχει συνδέσει το όνομα του με εμάς ως σπόνσορας, μέσω των εταιρειών του. Εγώ δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό ούτε του κύριου Κοντομηνά, ούτε του κύριου Σαββίδη, ο οποίος επίσης είναι δίπλα μας".

Για το παιχνίδι με την Καντού: "Θα είναι ένα πολύ ωραίο και μεγάλο παιχνίδι με μία ιστορική ομάδα που μπήκε πάρα πολύ δυναμικά σε αυτή τη φάση. Διέλυσαν του Ρώσους και είναι ομάδα που έκανε εκπληκτική πρώτη εμφάνιση. Παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ, όμορφο και γρήγορο και θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι μία καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να περάσει ένα ωραίο απόγευμα".

Διαβάστε ακόμη...