«Η καρδιά κέρδισε το χρήμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Παναθηναϊκού.
«Η καρδιά κέρδισε το χρήμα»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια όμορφη βραδιά, πετύχαμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και αφιερώνουμε την επιτυχία στον κόσμο που δημιούργησε απίθανη ατμόσφαιρα χωρίς καμιά παρεκτροπή. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και η καρδιά κέρδισε τα χρήματα».

Για την απόδοση του Μαργαρίτη:

«Ακόμα και αυτοί που δεν έπαιξαν ήταν πολύ καλοί. Ο Μαργαρίτης ήταν εξαιρετικός όπως και τα άλλα τα παιδιά και φάνηκε πως η ομάδα έχει τεράστιες ικανότητες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο και οι παίκτες χρειάζονται συμπαράσταση. Υπήρχε φοβερή ατμόσφαιρα χωρίς καμία παρεκτροπή».

Για την ψυχολογία μετά την νίκη:

«Τα παιδιά μπήκαν με ψυχή από το πρώτο λεπτό, το πίστεψαν και πήραν την νίκη. Όλα τα παιδιά, η διοίκηση και οι παίκτες πανηγύρισαν. Βέβαια, τώρα παίζουμε στην Γαλλία με την Λιμόζ και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για την εμφάνιση του Κλάους στο γήπεδο:

«Όλοι είναι δίπλα στην ομάδα».

Για τους χορηγούς στην ομάδα:

«Η διοικητική ομάδα τα καταφέρνει καλά, έχουμε 40 χορηγούς και αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τους χορηγούς να προβάλλονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν 10 θέσεις που μπαίνουν οι χορηγοί που βοηθάν την ομάδα».

Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ θα παλεύει μέχρι τέλος κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι έχουμε κάνει και σε ποια θέση θα καταλήξουμε. Φέτος, κάναμε 4 νίκες που πέρυσι δεν ήταν νίκες».

Για τον Χαραλαμπίδη:

«Ζούσε το παιχνίδι μαζί μας. Έχει τρέλα με το μπάσκετ αλλά είναι και σοβαρός επαγγελματίας. Σε κάθε τάιμ άουτ ήταν κοντά».

Για το γεύμα που έγινε:

«Ο κ. Μαλέλης έκανε ένα γεύμα στο «Μακεδονία Παλάς» για την διοίκηση και στο σταφ της ομάδας. Σε κάθε μεγάλη νίκη είναι ο χορηγός του τραπεζιού όπου επιλέξω».

Διαβάστε ακόμη...