"Παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε"

O Σούλης Μαρκόπουλος, σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού (10/12) παιχνιδιού με τη Ventspils στην Paok Sports Arena, τόνισε πως η Ventspils είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα...
"Παιχνίδι που θέλουμε να κερδίσουμε"

Αναλυτικά όσα είπε στα πλαίσια της "Μedia Day":

Σε ερώτηση αν είναι τελικός το παιχνίδι, απάντησε : "Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για να διασφαλίσουμε την είσοδο μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Δεν μπορώ να πω ότι είναι τελικός, είναι κρίσιμο παιχνίδι.".

Όσο για το πως θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι, είπε: "Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό πρόσωπο. Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, με μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική, η οποία έχει αποδείξει πως είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική σε όλα τα γήπεδα που πηγαίνει".

Για το πως περιμένει να παρουσιαστεί η Ventspils στο ματς, σημείωσε: "Παρουσιάζονται διαφορετικοί στο επιθετικό παιχνίδι οι αντίπαλοί μας. Διαθέτουν περισσότερες επιθετικές επιλογές".

Τέλος για τον Μπρέμερ δήλωσε: "Είναι ένας παίκτης που φαίνεται ότι ξέρει καλά τα μυστικά της θέσης του. Μπορεί να οργανώσει καλά το παιχνίδι και θα δούμε πως είναι από φυσικές δυνάμεις, όταν θα μπει σε κανονική προπόνηση, γιατί ακόμη δεν έχει μπει".

Διαβάστε ακόμη...