"Επικίνδυνη ομάδα η Ζιελόνα ..."

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την ηχηρή σφαλιάρα στο ΣΕΦ, τόνισε για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ζιελόνα Γκόρα:
"Επικίνδυνη ομάδα η Ζιελόνα ..."

"Συνεχίζουμε στον στόχο μας στην Ευρώπη με ένα δύσκλολο και σημαντικό αγώνα στην Πολωνία κόντρα σε μια ομάδα που άλλαξε προπονητή και αποδείχθηκε επικίνδυνη με την Λοκομοτίβ.

Η θέση τους στην βαθμολογία δεν λέει τίποτε για μας. Η Ζιελόνα άλλαξε και το τρόπο παιχνιδιού της και είμαι σίγουρος ότι μας περιμένει ένα σκληρό ματς. Πρέπει να ξεπεράσουμε την σκέψη του τελευταίου παιχνιδιού, να συγκεντρωθούμε σε αυτό με την Ζιελόνα και να τον διαχειριστούμε με το καλύτερο τρόπο για να πάρουμε το αποτέλεσμα".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που με την επσιτροφή του μετρά 0 στα 2 με την ομάδα του έλεγε... "Δεν θα πρέπει με τίποτε να σκεφτόμαστε την βαθμολογική θέση της Ζιελόνα. Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση, να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας σε σχέση με τα δύο προηγούμεναμ, να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε.

Η νίκη μας επί της Ζιελόνα στην Θεσσαλονίκη θα μπορούσε να είναι ο οδηγός μας αλλά ο αντίπαλος έκανε σημαντικές αλλαγές, οπότε ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε κάτι διαφορετικό και πρέπει να ήμαστε προετοιμασμένοι για σκληρή μάχη. Το βασικό είναι πάντως να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας".

Διαβάστε ακόμη...