«Δυνατή και συγκροτημένη ομάδα η Zielona»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Zielona Gora, με την προπόνηση που έγινε στο PAOK Sports Arena και στην οποία όλοι οι παίκτες ήταν στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.
«Δυνατή και συγκροτημένη ομάδα η Zielona»

O προπονητής του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα με την Zielona Gora τόνισε: «Παίζουμε το πρώτο εντός παιχνίδι μας στο Eurocup, απέναντι σε μία πολύ δυνατή και συγκροτημένη ομάδα, όπως η Zielona Gora, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα και φέτος έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει την συμμετοχή στην ίδια διοργάνωση. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα, που έχει σκληρή άμυνα και προσπαθεί πολύ να τρέξει και να ανοίξει το παιχνίδι της στον αιφνιδιασμό.

Νομίζω ότι η ήττα της στην πρώτη αγωνιστική και κυρίως η διαφορά στο σκορ, δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αντιπάλου μας. Εμείς ξεκινήσαμε με μία πολύ σημαντική νίκη μας στη Σμύρνη και θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση σε αυτό το αποτέλεσμα, με μία ακόμη νίκη, αυτή την φορά στο γήπεδό μας. Είναι όμως ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, με μία διαφορετική ομάδα, αλλά σίγουρα η νίκη είναι αυτό που θέλουμε και θα ζητήσουμε από αυτό τον αγώνα για να κάνουμε ένα ακόμη βήμα για την πρώτη τετράδα».

Διαβάστε ακόμη...