"Ηταν καλή η κλήρωση"

Ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης μίλησε για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και το γεγονός πως ο "Δικέφαλος" θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Παναθηναϊκό στο "Παλατάκι"
"Ηταν καλή η κλήρωση"

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον Παναθηναικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ο αγώνας θα γίνει στο "Παλατάκι" στις 20/12 (θα είναι μονό παιχνίδι και όποιος κερδίσει, θα προκριθεί στον μεγάλο τελικό). Ο τιμ μάνατζερ του "Δικεφάλου", Τέλης Ζουρνατσίδης εκπροπώπησε τους "ασπρόμαυρους" στην κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΟΚ και εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο "σπίτι" του με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στον "Δικέφαλο" ήθελαν για αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο "Παλατάκι" αφού έτσι με πρόκριση ο ΠΑΟΚ θα αποτελεί το μεγάλο φαβορί στον τελικό για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Ζουρνατσίδης είπε στον Arena: "Αμα θέλεις να πάρεις ένα τρόπαιο, πρέπει να κερδίσεις τις μεγάλες ομάδες. Δεν μπορείς να κρύβεσαι... Εμείς είμαστε ομάδα που δεν θέλει να κρύβεται και θέλουμε να φέρουμε ένα τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια. Αυτή η κλήρωση νομίζω πως ήταν καλή σε όλα τα επίπεδα. Είμαστε ευχαριστημένοι και για να πάρεις τίτλο πρέπει να κερδίσεις μεγάλες ομάδες. Θα υπάρχει τρομερό ενδιαφέρον από τον κόσμο. Θέλουμε να διακριθούμε στο θεσμό".

Για το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου: "Πήρε μεγάλη διάσταση το όλο πράγμα. Ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής έκαναν το αυτονόητο και δεν θέλω να επεκταθώ. Είμαστε μια οικογένεια, μια δεμένη οικογένεια".

Διαβάστε ακόμη...