"Ηταν πολύ μεγάλη η νίκη μας..."

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην νίκη του ΠΑΟΚ επί της Καρσίγιακα καθώς και στην συνέχεια των υποχρεώσεων των "ασπρόμαυρων"
"Ηταν πολύ μεγάλη η νίκη μας..."

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης πέτυχε 19 πόντους απέναντι στην Καρσίγιακα και την Πέμπτη (16/10) μίλησε για το παιχνίδι με τους Τούρκους και όχι μόνο. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ είπε:

"Η ομάδα ελπίζουμε να συνεχίσει να έχει επιτυχή αποτελέσματα και γι' αυτό που είμαστε σίγουροι είναι πως θα έχουμε προσήλωση και προσοχή για κάθε μας ξεχωριστά. Ξεκινήσαμε καλά και συνεχίζουμε... Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας".

Για το ματς με την Καρσίγιακα και αυτό απέναντι στον Άρη: "Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να τους κρατήσουμε χαμηλά και να είμαστε μέσα στο παιχνίδι. Ήταν δύσκολο ματς... Έχουμε παίξει στους τελευταίους αγώνες τρεις παρατάσεις και αυτό είναι δύσκολο για εμάς γιατί είχαμε και ένα ταξίδι. Αυτός όμως θα είναι όμως ο ρυθμός μας στο εξής και πρέπει να ζούμε έτσι. Μας δίνουν ρυθμό αυτά τα ματς και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε".

Για την σημασία του "διπλού" στην Σμύρνη: "Πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν... Η Καρσίγιακα είναι μια εξαιρετική ομάδα, κατέκτησε έναν τίτλο τις προηγούμενες μέρες (σ.σ. μιλάει για το President's Cup καθώς η Καρσίγιακα κέρδισε την Φενέρ) Τουρκίας και αυτή η νίκη ήταν πολύ μεγάλη για την Ευρωπαϊκή μας πορεία. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν θέλω να πω κάτι υπερβολικό".

Για την σχέση της ομάδας με τον κόσμο: "Η ατμόσφαιρα με το Ρέθυμνο ήταν όμορφη και είχαμε περισσότερο κόσμο σε σχέση με άλλα ματς. Έχουμε πει πολλές φορές ότι θέλουμε να καλλιεργήσουμε την σχέση μας με τον κόσμο".

Για το ότι ο Οντουμ είπε πως ο ΠΑΟΚ αρνείται να χάσει: "Δεν μας αρέσει να χάνουμε ούτως ή άλλως. Σε κανέναν δεν αρέσει. Είναι αρχή της χρονιάς, έχουμε κάνει πρεμιέρα και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ξεκινήσαμε καλά, παίζοντας βέβαια τρεις παρατάσεις, αλλά αυτό δε λέει κάτι. Αυτή η ομάδα όπως είπα και τις προάλλες, θεωρώ ότι ξέρει ακριβώς τι θέλει και οι βλέψεις που έχει δε βασίζονται σε πράγματα που δεν είναι στην πραγματικότητα. Υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις για αυτή την ομάδα και το πώς πρέπει να λειτουργεί σωστά και επειδή είμαι σε καθημερινή τριβή με όλα αυτά, θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

Για το ντέρμπι με τους "κίτρινους": "Το ποιοι απουσιάζουν δεν μας ενδιαφέρει γιατί έχουμε να κάνουμε συγκεκριμένα πράγματα ως ομάδα και ο Αρης ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το παιχνίδι με τον τρόπο του".

Διαβάστε ακόμη...