"Πρώτα να περάσουμε στην τετράδα..."

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης τόνισε πως αρχικός στόχος του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είναι να περάσει στην τετράδα και ότι θα πρέπει η ομάδα να βελτιώσει τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της.
"Πρώτα να περάσουμε στην τετράδα..."

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βελτιώσει τα σκαμπανεβάσματα που έχει στην απόδοσή του (σκαμπανεβάσματα υπήρχαν και στο φιλικό με τα Τρίκαλα την Μ. Πέμπτη) σύμφωνα με τον Κώστα Χαραλαμπίδη, ο οποίος τόνισε ότι αρχικός στόχος του "Δικέφαλου" στα πλέι οφ είναι να περάσει στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα είπε για τα σκαμπανεβάσματα: "Είναι κάτι που μας ακολουθεί όλη την χρονιά. Οφείλουμε να μην επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό και να έχουμε μεγαλύτερη ισορροπία. Τα σκαμπανεβάσματα θα πρέπει να είναι ελεγχόμενα".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ και τους στόχους που υπάρχουν, ανέφερε: "Θέλουμε να δουλεύουμε βήμα-βήμα. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Και επειδή πέρυσι δεν περάσαμε στην τετράδα του πρωταθλήματος στα πλέι οφ (σ.σ. ο ΠΑΟΚ είχε αποκλειστεί από το Ρέθυμνο), πρώτος στόχος είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα και να παραμείνουμε στην τετράδα (σ.σ. εννοεί για την φάση των πλέι οφ). Πέρυσι υπήρχαν τραυματισμοί, φέτος είναι πιο λίγα τα προβλήματα".

Διαβάστε ακόμη...