Ο Γιώργος Δέδας υπερασπίζεται τον τίτλο του…

Η πρώτη του συμμετοχή σε All Star Game ήταν κι αυτή που του έδωσε τον πρώτο του τίτλο.
Ο Γιώργος Δέδας υπερασπίζεται τον τίτλο του…

Ο Γιώργος Δέδας κέρδισε πέρσι στην Πάτρα την πρώτη θέση στον διαγωνισμό στα σουτ τριών πόντων και φέτος στα Χανιά θα υπερασπιστεί τον τίτλο του.

«Αφού πάω να πάρω μέρος στο διαγωνισμό, θα πάω και για να υπερασπιστώ τα κεκτημένα. Έκανα και λίγη προπόνηση μαζί με τον Μιχάλη Λιάπη που θα είναι στο διαγωνισμό των μικρών. Πιστεύω ότι φέτος ο διαγωνισμός θα είναι πιο δύσκολος και με περισσότερο ανταγωνισμό από πέρσι», λέει ο Γιώργος Δέδαςε και αναφερόμενος στην εμπειρία του All Star Game, την οποία για πρώτη φορά έζησε πέρσι, υποστηρίζει... «Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα, από την περσινή μου εμπειρία, ότι θα είναι τόσο όμορφη η γιορτή αυτή. Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο, ίσως και ακόμη πιο ευχάριστο και φέτος. Τόσο το να συμμετέχεις, όσο και το να παρακολουθείς».

Εκτός από τον Γιώργο Δέδα, ο ΠΑΟΚ θα έχει εκπροσώπηση και στο διαγωνισμό τριών πόντων στους νέους, με τον Μιχάλη Λιάπη, για τον οποίο λέει χαρακτηριστικά ο... μεγάλος Γιώργος Δέδας: «Ποντάρω κι εγώ στο Λιάπη, ελπίζω να κερδίσει στο διαγωνισμό που θα γίνει το Σάββατο και τον περιμένω να έρθει την Κυριακή και να φτάσουμε μαζί στον τελικό».

Ο Γιώργος Δέδας δεν φοβάται μάλιστα να δώσει και συμβουλές για αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία στο διαγωνισμό στα τρίποντα... «Είναι πολύ σημαντικό να προσέχεις τις τελευταίες μπάλες, τις δίχρωμες. Πρέπει να τις σημαδεύεις και όχι να τις πετάς απλά».

Διαβάστε ακόμη...