"Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ..."

O Μαρκόπουλος μιλώντας για τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην Άγκυρα, τόνισε πως είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο πρέπει οι παίκτες του να είναι προσεκτικοί σε κάθε τους κίνηση στο γήπεδο ...
"Συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά ..."

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχολιάζοντας τον αντίπαλο επεσήμανε: "Η 'Άνκαρα έχει φέρει τελευταία καλά αποτελέσματα. Έχει πολύ καλό ρόστερ και με την προσθήκη του Ράσιτς έχει έναν ακόμα καλό χειριστή στην περιφέρεια. Έναν παίκτη που είναι επίσης και καλός σουτέρ".

Και συνέχισε: "Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε κίνησή μας στο γήπεδο. Η TED μας πλήγωσε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Θεσσαλονίκη. Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Γκολούμποβιτς ο οποίος είναι σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού της ομάδας. Ακόμα ο Τάκερ είναι πολύ σημαντικός παίκτης, ενώ Βάλτερς και Ράσιτς έχουν ανεβάσει την ομάδα σε άλλο επίπεδο".

Όσο για αυτά που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ, για να φύγει νικητής από την Τουρκία, είπε: "Πρέπει να παλέψουμε για κάθε κατοχή αν θέλουμες να μείνουμε στο παιχνίδι και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι αυτό το ματς δεν έχει αύριο για τους αντιπάλους μας, αλλά δεν μας απασχολεί. Για μας κάθε ματς είναι σημαντικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, να ελέξγουμε το ρυθμό, να έχουμε καθαρό μυαλό και να παίξουμε δυνατά με πίεση στην άμυνα".

Διαβάστε ακόμη...