"Αιφνιδιάστηκα ..."

Ο DJ Cooper, σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την TED Ankara, δεν μπόρεσε να εξηγήσει το τι έφταιξε και έχασε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα ...
"Αιφνιδιάστηκα ..."

Διαβάστε τα όσα είπε:

"Εμείς είχαμε σκοπό ακόμα και σε εκείνο το σημείο να κάνουμε φάουλ. Ομολογώ δεν το περίμενα να κάνουν λάθος οι αντίπαλοι και να έρθει η μπάλα στα χέρια μου. Αιφνιδιάστηκα! Δυστυχώς είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και την χάσαμε".

Και συνέχισε: "Προφανώς χαλαρώσαμε, ή μείναμε από βενζίνη. Το ματς γλίστρησε μέσα από τα χέρια μας. Δεν κατάλαβα πως χάσαμε ένα τέτοιο πλεονέκτημα, μια τέτοια διαφορά υπέρ μας. Είναι όμως και αυτό κομμάτι του παιχνιδιού, συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο τώρα".

"Ήταν μια εμπειρία για μας αυτό το ματς. Ήταν το πρώτο στο οποίο τόσο νωρίς πήραμε διαφορά πάνω από 20 πόντους. Μαθαίνουμε. Θα πάμε αύριο στην προπόνηση, θα δούμε τα λάθη μας και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής"...

Τέλος ο Cooper εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ όπως έχασε εντός έδρας, έτσι μπορεί να κερδίσει στο παιχνίδι που θα γίνει στην Τουρκία.

Διαβάστε ακόμη...