"Πιθανόν να υπάρξει και κάτι περισσότερο από την χορηγία"

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης και μίλησε για τα πλάνα του επιχειρηματία και την συνεργασία με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
"Πιθανόν να υπάρξει και κάτι περισσότερο από την χορηγία"

Τα όσα είπε στον Arena FM 89.4:

Για την παρουσίαση της νέας φανέλας και της συνεργασίας:

«Νομίζω στις 12 του μηνός είναι η καλύτερη ημερομηνία από ότι ξέρω. Θα γίνει εκδήλωση   με τον Κοντομηνά και όλο το επιτελείο του».

Για την ατμόσφαιρα που επικράτησε κατά την συνάντηση των δύο πλευρών:

«Ήταν οικείο. Ήταν φιλική ατμόσφαιρα με προοπτικές. Διαγράφονται τέτοιες προοπτικές και μπορεί να φτάσουμε σε κάτι καλύτερο. Ας ξεκινήσουμε βέβαια με την χθεσινή χορηγία. Ο όμιλος Κοντομηνά για δεύτερη χρονιά θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ  και πιθανόν να υπάρξει και κάτι περισσότερο απο την χορηγία».

Είπε κάτι συγκεκριμένο η πλευρά Κοντομηνά για περαιτέρω βοήθεια:

«Όχι, απλώς υπήρξαν τέτοιες κουβέντες που μας δίνουν το δικαίωμα να σκεφτούμε για κάτι καλύτερο. Αλλά είναι πολύ νωρίς. Θέλω να είμαι ειλικρινείς. Είναι ένας επιχειρηματίας μεγάλων διαστάσεων και θέλει να το δει και  ανταποδοτικά. Ένας επιχειρηματίας βλέπει και την οικονομική του συνεργασία. Τον τελευταίο καιρό συνέχεια ρωτούσε για την ομάδα. Και δεν ήταν ο τύπος που στο παρελθόν έχει ενδιαφερθεί για τέτοιες λεπτομέρειες. Ρωτούσε  αν η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει κάτι καλύτερο από πέρσι. Όλοι αναφέρθηκαν και είπαν ότι η ομάδα είναι ανταγωνιστική πάντα στα οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν και εγώ ενημέρωσαν ότι χρειάζονται και άλλες προσθήκες. Είχαμε την αναμονή με τον θέμα του  Παπαδόπουλου που αποφάσισε να κάνει κάτι άλλο. Το χάσιμο χρόνου μας δημιούργησε πρόβλημα γιατί δεν έχουν μείνει πολλοί αξιόλογοι παίκτες για αυτή την θέση, και τώρα βρισκόμαστε σε αναζήτηση».

Για την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Είμαι πάντοτε επιφυλακτικός. Θέλω να δω το αποτέλεσμα. Άλλο είναι τα φιλικά . Και η Εθνική ήταν εξαιρετική στα φιλικά αλλά μετά είδαμε τι έκανε . Άλλο να παίζεις φιλικά και να προσέχεις μην τραυματιστείς και να μην δίνεις όλη σου την δύναμη, και άλλο σε ένα ντέρμπι όπως το ματς Κυπέλλου με τον Άρη».

Για τα τηλεοπτικά της ομάδας:

«Όταν παίζεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια πέραν της διαφήμισης είναι και κάτι καλό να ακούγεται ότι στηρίζει την ομάδα ο κύριος Κοντομηνάς. Θα δίναμε τα παιχνίδια στον aplha στην περίπτωση που δεν είχαμε βρει κάτι άλλο. Τελικά τα πήρε η ΝΟVA. Eμείς πάντως ήμασταν έτοιμοι να τα δώσουμε».

Για να καταλήξει:

«Θα ήθελα αυτή την  χρονιά να παραμερίσουμε οποιεσδήποτε πικρίες  και θέλω να  διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα είναι εντελώς διαφορετική. Και του χρόνου αν πάνε όλα καλά θα δούμε κάτι διαφορετικό».

Διαβάστε ακόμη...