«Τεράστια επιτυχία η συμφωνία με τον Κοντομηνά»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την συμφωνία που επήλθε χθες (Τετάρτη 3/7) ανάμεσα στην ΚΑΕ και τον Δημήτρη Κοντομηνά.
«Τεράστια επιτυχία η συμφωνία με τον Κοντομηνά»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Arena Fm:

«Σίγουρα είναι μια τεράστια επιτυχία, το να συνεχίζεις μια συνεργασία με τον κύριο Κοντομηνά, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα αλλά και ο κόσμος όλος, μιλάμε για μεγάλη επιτυχία. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και δίνει μεγάλη δύναμη στην ομάδα του μπάσκετ, χθες βρεθήκαμε όλη μαζί και ανανεώσαμε την συμφωνία για άλλο ένα χρόνο. Στην ουσία χθες ήταν η επιβεβαίωση όλων αυτό που λέγαμε τόσο καιρό. Όλοι έχουμε ως στόχο να κάνουμε όσο δυνατότερη ομάδα μπορούμε, αλλά πρέπει να πατάμε λίγο στην γη, δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από την πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά προβλήματα και αρκετά χρέη».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να «χτυπήσει» τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο μπάτζετ με τις άλλες δυο ομάδες, η απόσταση είναι μεγάλη. Και την τρίτη θέση να παίρναμε μόνο στο πρεστίζ θα κερδίζαμε, τα έσοδα είναι τα ίδια απλά θα ήταν τα έξοδα περισσότερα γιατί δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε στην Ευρολίγκα. Ο κυρίαρχος σκοπός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι ο δρόμος της εξυγίανσης, να φτιάξουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα με όσα λιγότερα χρήματα. Μέσα στους στόχους μας είναι να βρούμε έναν επενδυτή, τον ψάχνουμε συνέχεια και γιατί όχι και ο κ. Κοντομηνάς. Είναι μέσα στους στόχους μας, έχουμε άριστες σχέσεις».

Για την συμφωνία:

«Η συμφωνία είναι η ανανέωση τη περσινής συμφωνίας, και αυτό που δεσμευτήκαμε όλοι είναι να γίνουνε καλύτερες κινήσεις και από τις δυο πλευρές για να υπάρχει και η ανταποδοτικότητα από τον όμιλο. Θα γίνει μια συγκέντρωση παραγόντων στο «παλατάκι», την Δευτέρα(8/7) στις 19.30 και έχουμε καλέσει και καλούμε τους ανθρώπους που είναι κοντά στο μπάσκετ , είτε είναι επενδυτές είτε επιχειρηματίες που αγαπάνε το μπάσκετ αλλά και χορηγοί και θα συζητήσουμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Ψάχνουμε χορηγούς και είναι καλό να βρούμε όσους περισσότερους μπορούμε».

Για τον αγωνιστικό κομμάτι του ΠΑΟΚ:

«Το περσυνό ρόστερ ήταν πολύ καλό, θα δυναμωθεί περισσότερο λόγο και της Ευρώπης και θα κοιτάξουμε να γίνουμε πιο δυνατοί».

Για τη να αξιοποίηση του γηπέδου

«Θέλουμε να το αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε, είναι ένας πάρα πολύ καλός και ωραίος χώρος, μπορούν να γίνουν συναυλίες και πολλά άλλα και θα κοιτάξουμε να τα αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε για το καλό της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...