"Ήταν μια τρομερή εμπειρία"

Ο Άαρον Πέτγουεϊ αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες και μίλησε στα Σπορ του Βορρά για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ, τα play offs και το αν θα επέστρεφε στην ομάδα του χρόνου.
"Ήταν μια τρομερή εμπειρία"

Ο Αμερικανός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πέρασα ωραία στη Θεσσαλονίκη, γνώρισα για λίγο και την Αθήνα, μακάρι να είχα περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα. Ήταν μια τρομερή εμπειρία για εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα, που είναι πολύ ανταγωνιστικό και μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψω». 

Για το εάν θα επέστρεφε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να γίνει στον ΠΑΟΚ γιατί από ότι γνωρίζω έχει πολλά θέματα να επιλύσει η ομάδα τώρα, δεν βιάζομαι και δεν περιμένω κάτι. Μακάρι, πάντως, να έμενα περισσότερο στον ΠΑΟΚ, να δίναμε κι άλλα παιχνίδια στα πλέι οφ».

Για τα αίτια του αποκλεισμού τους από τη συνέχεια των πλέι οφ: «Αποκλειστήκαμε γιατί νωρίτερα είχαμε χάσει άλλες ευκαιρίες, ίσως να μην τα δώσαμε όλα σαν παίκτες, δεν δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αγώνες που έπρεπε να κερδίσουμε κι έτσι τερματίσαμε στην 8η θέση και χάσαμε εύκολα από τον Ολυμπιακό. Ήθελα να έχουμε προκριθεί, αλλά δεν είναι η «χημεία» που μας έλειψε, όπως ακούω από διάφορους. Είναι πολλά άλλά μικρά πράγματα που έφταιξαν... Και να ξέρετε κι εγώ ποτέ δεν θέλω να χάνω, αλλά δεν λέω ότι ήταν άδικο που αποκλειστήκαμε».

Για το τι θα έχει να θυμάται φεύγοντας: «Φεύγοντας θα έχω να θυμάμαι τις πολύ καλές σχέσεις που δημιούργησα με τους συμπαίκτες μου και με άλλους ανθρώπους στην Ελλάδα, ενώ δεν μου συνέβη κάτι τόσο τρομερό που να θέλω να το ξεχάσω. Είναι πολύ νωρίς να σκεφτώ τι θα κάνω το καλοκαίρι, είμαι στην αγορά, υπάρχουν πρωταθλήματα όπως στο Πουέρτο Ρίκο όπου μπορώ να πάω, αλλά δεν το έχω ακόμη αποφασίσει».

Διαβάστε ακόμη...