«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

Με μία απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας για την 16η αγωνιστική της EKO Basket League.
«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη»

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ανάλυση του αντιπάλου στο video και προπόνηση τακτικής, από την οποία απουσίασε μόνο ο Σταύρος Σχίζας.

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης στάθηκε στην μεγάλη σημασία του αυριανού αγώνα για τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απουσία του Σταύρου Σχίζα.

«Πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, όπως άλλωστε και όλα όσα απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Εμείς θα πρέπει να μπούμε δυναμικά από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε ενέργεια.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι ξεκάθαρο ότι για εμάς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Η απουσία του Σταύρου είναι πολύ σημαντική για εμάς, αλλά αυτό που προέχει είναι η υγεία του αθλητή. Χαιρόμαστε που είναι καλά και ευχόμαστε να είναι το συντομότερο δυνατόν κοντά μας. Όλα τα παιδιά γνωρίζουν ότι θα πρέπει να παίξουν αύριο και για τον Σταύρο και έχουν έναν λόγο παραπάνω για παίξουν για τη νίκη».

Διαβάστε ακόμη...