«Αποφασιστικά με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Μπροστά σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 στις 17:45 τον Προμηθέα Πάτρας, για την 12η αγωνιστική της EKO Basket League.
«Αποφασιστικά με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Σαββάτου με την προπόνηση που έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Παλατάκι». Η συμμετοχή του JeQuan Lewis στο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ήταν μία θετική εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν ξεπέρασε το πρόβλημα (αμυγδαλίτιδα) που τον ταλαιπωρεί. Στο πρόγραμμα συμμετείχε κανονικά σήμερα και ο Zane Knowles.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Προμηθέα, τόνισε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Προμηθέας πραγματοποιεί και φέτος μία εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη και για αυτό έχει τον σεβασμό μας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με αποφασιστικότητα και συγκέντρωση για να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια είναι απαραίτητη η συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Περιμένουμε ότι θα έχουμε στο πλευρό μας όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ, να μας δώσει τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε ακόμη...