«Δύσκολο και κομβικό παιχνίδι»

Οι αναμνήσεις που έχει ο ΠΑΟΚ από την Κωνσταντινούπολη είναι κυρίως ευχάριστες.
«Δύσκολο και κομβικό παιχνίδι»

Αν μη τι άλλο από την τελευταία του επίσκεψη στην Πόλη, τη σεζόν 2015-16, όταν και πάλι είχε αντιμετωπίσει την Besiktas, πετυχαίνοντας μάλιστα μία τεράστιας σημασίας νίκη. Ο ΠΑΟΚ μετρά μέχρι τώρα δύο εντός έδρας ήττες από την Besiktas, την οποία ωστόσο κέρδισε στο ένα και μοναδικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Τουρκία. Και αύριο θέλει να κάνει ακριβώς το ίδιο, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Μετά από τρεις συνεχείς νίκες στη διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, έχοντας τεράστια θέληση, ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας και ταυτόχρονα μία δύσκολη έδρα να αντιμετωπίσει.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Κώστας Χαραλαμπίδης αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα με την Besiktas, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο και ταυτόχρονα κομβικό παιχνίδι για μας, στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Besiktas είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, με παίκτες που έχουν προσωπικότητα και αξία και για να τους αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κάνουμε σωστά αυτά που πρέπει μέσα στο γήπεδο. Να εκτελέσουμε σωστά στην επίθεση και να ακολουθήσουμε την ίδια στιγμή και το αμυντικό μας πλάνο, με απόλυτη συγκέντρωση, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να έχει άσχημα αποτελέσματα τελευταία, αλλά έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να τιμωρήσει κάθε λάθος. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφύγουμε».

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι στην Κωνσταντινούπολη και στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας. Εκεί θα φανεί και ο βαθμός ετοιμότητας των JeQuan Lewis και Zane Knowles, που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Κυριακής, αλλά ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Αριστοτέλης Καρακούσης.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, συνταξίδεψε νωρίς το πρωί ως την Κωνσταντινούπολη, μαζί με την ομάδα βόλεϊ του «Δικεφάλου» (που συνέχισε το ταξίδι της για την Ουκρανία, όπου την Τετάρτη αντιμετωπίζει την Barkom-Kazhany). Αναμενόμενες και απαραίτητες οι εκατέρωθεν ευχές για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με δύο σπουδαία διπλά.

Διαβάστε ακόμη...