«Το να παίζουμε 35 λεπτά δεν είναι αρκετό»

Ο JeQuan Lewis εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Besiktas για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Το να παίζουμε 35 λεπτά δεν είναι αρκετό»

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, που ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 πόντους, στάθηκε στην καθίζηση της ομάδας στο τελευταίο πεντάλεπτο.

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για 35 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και παίζαμε όπως έπρεπε. Τα τελευταία 5 λεπτά όμως δεν το κάναμε και γνωρίσαμε αυτή την ήττα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης».

Για τα τελευταία λεπτά: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Νομίζω στα τελευταία λεπτά υπήρχαν φάσεις που δεν αντιδράσαμε σωστά, είμαστε στην αρχή της σεζόν δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση».

Για το αν το σημερινό παιχνίδι έμοιαζε με αυτό κόντρα στον Ιωνικό: «Είναι κάπως διαφορετικό για μένα. Η ομάδα έκανε κάποια λάθη, έχασε κάποια σουτ και σίγουρα δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε».

Για το ότι η Besiktas είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ: «Δεν με απασχολούσε αυτό, πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Στο τέλος της ημέρας, όταν βγαίνεις στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι το μπάτζετ. Σε κάθε παιχνίδι θα βγαίνουμε για να παλεύουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε για 40 λεπτά. Το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για 35 λεπτά δεν είναι αρκετό, το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά πρέπει όλη τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση να τη δείχνουμε στο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...