«Η άμυνα είναι το κλειδί…»

Με βίντεο και προπόνηση τακτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό Νικαίας Affidea.
«Η άμυνα είναι το κλειδί…»

Ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 στις 17:45 στο Κ.Γ. Παλαιού Φαλήρου «Σοφία Μπεφόν». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ2.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Φλεβαράκης, αναφερόμενος στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της EKO Basket League με τον Ιωνικό, τόνισε: «Ο Ιωνικός είναι μία ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο, πληρότητα και στην περιφέρεια με ικανότατους σκόρερ, αλλά και κάτω από το καλάθι. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μας είναι να ελέγξουμε αμυντικά το παιχνίδι και πρώτα τον ρυθμό του. Είναι ομάδα που τρέχει και εκτελεί πολύ γρήγορα στον αιφνιδιασμό. Οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καλές επιστροφές, άμυνα από το πρώτο δευτερόλεπτο. Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Υπάρχουν παίκτες από τον αντίπαλο, που έχουν μεγάλη εμπειρία, όπως ο Μαυροκεφαλίδης, που είναι ένας από τους ψηλούς του ιωνικού που σουτάρουν, υπάρχει πολύ επιθετικό ταλέντο, από τον Burtt, τον Jones, τον Lawrence. Το κλειδί είναι ξεκάθαρα η άμυνα. Εκεί πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να πάμε στο ρυθμό που θέλουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας στην επίθεση για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ που αναχωρεί στις 17:30 για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: JeQuan Lewis, Adam Smith, Σταύρος Σχίζας, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Γιάννης Χατζηνικόλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Aaron Best, Antwaine Wiggins, Amanze Egekeze, Ζήσης Σαρικόπουλος και Zane Knowles.

Διαβάστε ακόμη...