«Να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση»

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στη Betshop Basket League με τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 15:45 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
«Να είμαστε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση»

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται με σημαντικά προβλήματα, καθώς ο Σταύρος Σχίζας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον ώμο, τέθηκε πλέον νοκ άουτ για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, ενώ και ο Darrius Garrett, που αισθάνεται ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, θα είναι στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, αλλά με ελλιπή συμμετοχή στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Πανιώνιο τόνισε: «Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Το αποδεικνύουν τα τελευταία του αποτελέσματα, με νίκες εντός και εκτός έδρας. Όλα αυτά δείχνουν και τη βελτίωση του Πανιωνίου το τελευταίο δίμηνο. Βασικός μας στόχος είναι να έχουμε μία καλύτερη εικόνα σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής, να είμαστε πολύ πιο επιθετικοί και στην άμυνα κατά πρώτο λόγο και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε και να εκτελέσουμε καλύτερα τις επιθέσεις μας για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι σημαντικό πλησιάζοντας προς το φινάλε της κανονικής περιόδου».

Διαβάστε ακόμη...