«Αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λαύριο στο PAOK Sports Arena αυτό το Σάββατο (30/3/) για την 21η αγωνιστική της betshop Basket League, με στόχο την 14η νίκη της φετινής σεζόν.
«Αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι»

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με το Λαύριο με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena. Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκτός του Jamal Jones, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στον αγώνα με το Λαύριο, τόνισε χαρακτηριστικά: «Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κάθε παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό και οι νίκες απαραίτητες για να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η είσοδός μας στην τετράδα. Αυτή την εβδομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε το Λαύριο, μία ομάδα που βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις που έχει κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές. Με την επιστροφή παικτών που ήταν τραυματίες και με καλύτερη χημεία από ότι στην αρχή της χρονιάς, το Λαύριο παίζει καλύτερο μπάσκετ και είναι σε καλύτερο επίπεδο.

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ αποφασιστικοί και πειθαρχημένοι, ειδικά στην άμυνά μας, να βρούμε ρυθμό στην επίθεσή μας και να κατακτήσουμε μία νίκη στο γήπεδό μας, η οποία για μας είναι πολύ σημαντική».

Διαβάστε ακόμη...