«Να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας»

Στην ανάγκη της αντίδρασης του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Telekom Baskets Bonn.
«Να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η Bonn ήταν καλύτερη από την αρχή του αγώνα, στάθηκε στους 21 πόντους που βρήκε στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά και στο γεγονός ότι έπαιξε με μεγαλύτερη ένταση και συγκέντρωση σε σύγκριση με την ομάδα του.

«Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την Bonn για αυτή τη νίκη. Ήμασταν εκτός παιχνιδιού από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αφήσαμε τους αντιπάλους να σκοράρουν 21 πόντους στον αιφνιδιασμό, ενώ εμείς δεν είχαμε ούτε έναν. Έπαιξαν με μεγαλύτερη ένταση και μεγαλύτερη συγκέντρωση και αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν γενικά η ομάδα δεν είναι έτοιμη να παίξει ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να αντιδράσουμε.

Ήταν κάτι σαν «ψεύτικη» αντίδραση. Όταν η ομάδα εμφανίζεται έτσι στο γήπεδο, πιστεύω ότι η ευθύνη είναι του προπονητή, επειδή δεν παίξαμε το παιχνίδι μας. Σίγουρα πρέπει να αντιδράσουμε, πρέπει να αλλάξουμε κάτι στον τρόπο σκέψης μας. Πιθανότατα πιστεύουμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό για το Basketball Champions League, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους φιλάθλους μας. Μας υποστήριξαν για 40 λεπτά και τους ευχαριστώ για τη βοήθειά τους».

Διαβάστε ακόμη...