"Να βρούμε τον ρυθμό μας μέσω της άμυνας"

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση (8/12 15.30) στην έδρα του Λαυρίου και ο Σταύρος Σχίζας, στάθηκε στη σημασία που έχει η άμυνα για να έρθει η νίκη για την ομάδα.
"Να βρούμε τον ρυθμό μας μέσω της άμυνας"

Αναλυτικά, το blog του φόργουορντ του ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Επιστρέφουμε στην δράση μετά από τη διακοπή δύο εβδομάδων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων. Όλοι μας πήραμε τις απαραίτητες ανάσες, εκτός από τα τρία παιδιά που ήταν στην Εθνική Ελλάδας και τον Γιανίκ Μορέιρα που είχε αγώνες στην Ανγκόλα. Η ξεκούραση ήταν απαραίτητη τόσο για σωματικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους, καθώς τα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα ήταν συνεχόμενα και απαιτητικά.

Οι προπονήσεις, πάντως, δεν θα μπορούσαν να έχουν κανονική μορφή, καθώς απουσίαζαν οι διεθνείς, είχαμε και κάποιους τραυματισμούς και ουσιαστικά η μοναδική προπόνηση στην οποία πήραμε μέρος όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες, ήταν η σημερινή. Ξεκουραστήκαμε, δηλαδή, αλλά δεν δουλέψαμε με τον τρόπο που θα θέλαμε λόγω των πολλών απουσιών.

Η παραπάνω κατάσταση κάνει το παιχνίδι κόντρα στο Λαύριο πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρούμε ρυθμό και νομίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει μέσα από την άμυνά μας. Το Λαύριο προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα όλο αυτό το διάστημα για αυτόν τον αγώνα, οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα για να πάρουμε τη νίκη.

Στα εξωαγωνιστικά, μπήκαμε στον Δεκέμβριο, αρχίζουν τα κρύα εδώ στη Θεσσαλονίκη και γενικά αυτή η κατάσταση μου θυμίζει το Michigan και τα χρόνια του κολεγίου. Εκεί βέβαια, το χιόνι κάλυπτε τα πάντα για περίπου δύο μήνες κάθε χρόνο!

Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμένος, αφού σπάνια έβλεπα χιόνι στα παιδικά μου χρόνια και θυμάμαι ότι οι συμπαίκτες μου στην ομάδα με... κορόιδευαν που με έβλεπαν να το απολαμβάνω».

Διαβάστε ακόμη...