Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με την BK Opava

Δεν έκανε δα και τον γύρο της Ευρώπης για να φτάσει ως την Opava της Τσεχίας ο ΠΑΟΚ, αλλά χρειάστηκαν περίπου 13 ώρες ταξίδι από την Θεσσαλονίκη ως τον τελικό προορισμό.
Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με την BK Opava

Το καλό για την ομάδα είναι ότι είχε τον χρόνο να ξεκουραστεί, αλλά και να αποφύγει τις μετακινήσεις στη διάρκεια της παραμονής της στην Τσεχία. Το γήπεδο όπου θα γίνει ο αγώνας, αλλά και θα προπονηθεί απόψε ο ΠΑΟΚ είναι στο ίδιο συγκρότημα με το ξενοδοχείο.

O χρόνος προετοιμασίας ωστόσο είναι ελάχιστος, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτή τη διαδικασία των συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ετοιμάζοντας προπόνηση και τακτική ενόψει του αυριανού αγώνα (19:30) και συνεχίζοντας το scouting της Τσέχικης ομάδας, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την BK Opava και αναφέρθηκε σε έναν αντίπαλο που δεν έχει το μεγάλο όνομα, αλλά είναι επικίνδυνος και ήδη υπάρχει μία ομάδα από τον όμιλο του ΠΑΟΚ που την... πάτησε στη Víceúčelová Hala Opava.

«Ψάχνουμε την πρώτη εκτός έδρας μας νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που μπορεί να μην έχει το μεγάλο όνομα, αλλά ξέρει να παίζει το παιχνίδι καλά. Έχει μία ιδιόμορφη και περίεργη φιλοσοφία ιδιαίτερα στην επίθεσή της. Η Nanterre ήταν η πρώτη ομάδα που έπαιξε εδώ, την υποτίμησε και έχασε το παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας φάνηκαν ανταγωνιστικοί και στα εκτός έδρας τους παιχνίδια, όπως έγινε και με την Holon στο Ισραήλ και εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι, για να πετύχουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που θα προπονήσει τους παίκτες του για πρώτη φορά απόψε στις 19:30.

Προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΠΑΟΚ υπάρχει και για το πρωί της Τρίτης (11:00).

Διαβάστε ακόμη...