«Νιώθω καλά και αρχίζω να παίζω καλύτερα»

O Jamal Jones ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στον χθεσινό προημιτελικό με την ΑΕΚ,
«Νιώθω καλά και αρχίζω να παίζω καλύτερα»

καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, έχοντας 5/6 τρίποντα, 1/2 δίποντα και 1/1 βολή ενώ μάζεψε και 3 ριμπάουντ σε σχεδόν 32 λεπτά συμμετοχής.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ, μίλησε για την χθεσινή πρόκριση του ΠΑΟΚ, την επιστροφή του από τον τραυματισμό, αλλά και τον αγώνα της Τρίτης με αντίπαλο την Opava για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Για το πώς έζησε το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το διασκέδασα! Πάντα τα μεγάλα παιχνίδια τα διασκεδάζω και είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Παίξαμε με την κατάλληλη ενέργεια, πήραμε τη νίκη και όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Ήταν μια ωραία μέρα!

Για το γεγονός ότι οι νίκες με Nanterre 92 και ΑΕΚ ήρθαν στο τέλος: «Είναι δύσκολο να παίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να το συνηθίσουμε. Είχαμε δύο σκληρά και «κλειστά» παιχνίδια αυτήν την εβδομάδα. Ήταν πολύ καλό που πήραμε τις δύο νίκες, θα είναι καλό αν κερδίσουμε και τώρα εκτός έδρας, που αν το κάνουμε θα είναι η πρώτη μας νίκη, μακριά από το γήπεδο μας».

Για τη δική του δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό και την επιστροφή του: «Έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα, για να νιώσω καλά με το κορμί μου. Τώρα που νιώθω καλά, αρχίζω και παίζω καλύτερα».

Για το πως βίωσε την ατμόσφαιρα στο γήπεδο χθες: «Ήταν κάτι ωραίο. Εκτιμούμε πολύ τους φιλάθλους μας, σημαίνουν πολλά για εμάς, για να μας δώσουν έξτρα ενέργεια. Ήταν καλό που εμφανίστηκαν στο γήπεδο και μας βοήθησαν».

Για το αν υπάρχει στο μυαλό η κατάκτηση ενός τίτλου μετά την πρόκριση στα ημιτελικά: «Είναι μια ευκαιρία για όλους μας. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε έναν τίτλο, αλλά ο ημιτελικός στο Κύπελλο, είναι το Φεβρουάριο. Μέχρι τότε υπάρχουν άλλα πράγματα στα οποία θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε έναν τίτλο, είναι κάτι συναρπαστικό για εμάς και τους φιλάθλους μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε».

Για το παιχνίδι με την Opava που ακολουθεί: «Χρειαζόμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με 0-3 στο Basketball Champions League, κάτι που δεν ήταν καλό και πρέπει να παίρνουμε νίκες στη διοργάνωση τώρα. Πρώτα από όλα, πρέπει να πάρουμε την πρώτη, εκτός έδρας νίκη μας».

Για το γεγονός ότι ο Malik Pope είναι τώρα εκτός ρόστερ: «Ο Malik παραμένει θετικός και με κίνητρο. Δουλεύει γιατί τα πάντα είναι πιθανά. Έχουμε τραυματισμούς και μπορεί να επιστρέψει σύντομα. Μπορεί και να παραμείνει εκτός, κανείς δεν το ξέρει αυτό. Αυτό που μπορώ να του πω είναι να παραμείνει θετικός».

Διαβάστε ακόμη...