«Είδαμε πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την IBB στο "PAOK Sports Arena".
«Είδαμε πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδειξε η ομάδα στο φιλικό, μίλησε για την προσαρμογή των νέων παικτών, αλλά και τη συνέχεια της προετοιμασίας, η οποία μπαίνει στο τελικό στάδιο.

Για τον αγώνα με την IBB: «Ήταν ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι για μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε θέματα τραυματισμών τα οποία έπρεπε να διαχειριστούμε, αλλά ήταν απαραίτητο να δούμε την ομάδα σχετικά μαζεμένη. Έχουμε βγάλει συμπεράσματα αλλά προσμετράμε γεγονός ότι αντίπαλος μας χθες το βράδυ έπαιξε ένα φιλικό με Άρη και είχε λιγότερες δυνάμεις. Είδαμε πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει αλλά και παίκτες οι οποίοι επέστρεψαν από τραυματισμούς . Θέλουμε να συνεχίσουμε με όλο το υλικό από τη Δευτέρα για να βγάλουμε πιο ουσιαστικά συμπεράσματα».

Για τα αρνητικά στοιχεία που κράτησε: «Ο ρυθμός μας δεν είναι ακόμη υψηλός, επειδή δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε πολλές προπονήσεις στο πέντε εναντίον πέντε και δεν έχουμε αναπτύξει το παιχνίδι μας όπως θα θέλαμε. Αυτός είναι και ο λόγος των κενών διαστημάτων που έχουμε. Επίσης, θέλουμε να δούμε περισσότερο την ομαδική λειτουργία στην άμυνα, σε σύνθετες καταστάσεις, αλλά αυτά είναι πράγματα τα οποία δεν τα έχουμε προπονήσει ακόμη».

Για τους 7 ξένους και ποιος θα «κοπεί»: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη. Θα δούμε και τα φιλικά της επόμενης εβδομάδας και θα αποφασίσουμε»

Για τους rookies και τους παίκτες με μικρή εμπειρία στην Ευρώπη: «Προσπαθεί όλη η ομάδα να τους δώσει να καταλάβουν ότι άλλο Ευρώπη κι άλλο κολεγιακό πρωτάθλημα. Έχουμε καλές και κακές στιγμές, η ομάδα έχει το ρόστερ για να υποστηρίξουμε αυτό που θέλουμε και να περιμένει να έρθουν τα παιδιά στα δεδομένα που θέλουμε».

Για τον Darrius Garrett: «Ο Garrett έχει δύο πλεονεκτήματα. Εκ φύσεως είναι καλός αθλητής οπότε μένοντας έξω τρεις μήνες είναι σαν να μην έμεινε καθόλου και δεύτερον, είναι πολύ έξυπνο παιδί. Η δική μου έκπληξη είναι ότι θυμάται πολλά από τη συνεργασία μας στην Κηφισιά σε επίπεδο φιλοσοφίας. Αντιλαμβάνεται γρήγορα και ήταν τυχερός γιατί λόγω των απουσιών πήρε πολύ χρόνο τόσο στις προπονήσεις στο πέντε εναντίον πέντε αλλά και στο φιλικό παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...