Jackson: «Παίξαμε και για τους Κόνιαρη και Jones»

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της νίκης του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, ο Darnell Jackson, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, μίλησε για τη σημασία της νίκης στην μάχη για το πλεονέκτημα έδρας και το πόσο συσπείρωσαν την ομάδα οι απουσίες των Lucky Jones και Αντώνη Κόνιαρη.
Jackson: «Παίξαμε και για τους Κόνιαρη και Jones»

Αναλυτικά:

«Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς. Θέλουμε πολύ να τερματίσουμε τρίτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ και αυτό μας βοηθάει να μένουμε συγκεντρωμένοι και είμαστε καλοί σε κάθε αγώνα, σε κάθε προπόνηση. Τα πραγματικά παιχνίδια, όμως, αρχίζουν με την έναρξη των πλέι οφ».

Για το κλειδί της σημερινής νίκης: «Νομίζω ότι το κλειδί για εμάς σήμερα είναι ότι παίξαμε πολύ ομαδικά. Ο προπονητής μας έκανε πολύ καλή δουλειά στο βίντεο. Γενικά επιμένει πολύ στη διαδικασία του βίντεο και αυτό μας βοηθάει πάρα πολύ, μας κρατάει «προγραμματισμένους» προκειμένου να κάνουμε αυτό που πρέπει στο γήπεδο».

Για τις απουσίες των Κόνιαρη και Jones: «Τόσο ο Αντώνης Κόνιαρης, όσο και ο Lucky Jones είναι σημαντικά κομμάτια της ομάδας. Δίνουν στην ομάδα διαφορετικές ικανότητες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στη νίκη. Σήμερα ο Lucky έστειλε ένα μήνυμα στην ομάδα να παίξουμε σκληρά και να παλέψουμε για τη νίκη και νομίζω ότι λάβαμε το μήνυμα και παλέψαμε στο γήπεδο και για αυτόν. O γυμναστής μας, ο Πάνος, μας είπε να πάρουμε τη νίκη για τον Lucky Jones και τον Αντώνη Κόνιαρη και το κάναμε».

Για τον χρόνο προετοιμασίας ενόψει του ματς με το Λαύριο: «Αισθάνομαι ότι έχουμε αρκετό χρόνο. Έχουμε ήδη παίξει εναντίον τους, πρέπει απλά να διορθώσουμε τα λάθη που είχαμε κάνει στον πρώτο αγώνα. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε ακόμη...