"Στην Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ"

Για την νίκη με τον Κόροιβο αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις από την Θεσσαλονίκη μίλησε ο Ντάρνελ Τζάκσον που... ψήφισε ΠΑΟΚ και για την νέα σεζόν.
"Στην Ελλάδα μόνο ο ΠΑΟΚ"

Παράλληλα, αφιέρωσε την νίκη επί του Κόροιβου στον κόσμο της ομάδας, τονίζοντας πως ότι κάνουν είναι για αυτούς.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για το πρόσφατο φιλικό:

«Τα πήγαμε καλά και στο φιλικό, μας βοήθησε να κρατήσουμε ρυθμό, να δουλέψουμε στην άμυνα και στην επίθεση. Τον τελευταίο μήνα, ο προπονητής κάνει απίστευτη δουλειά. Μας έχει κρατήσει σε εγρήγορση, μας κάνει να προπονούμαστε πιο σκληρά. Είναι πολύ ειλικρινής για να συνεχίσουμε την ίδια ρουτίνα καθημερινά. Είναι κάτι καλό και λειτουργικό για εμάς» είπε ο Τζάκσον, ο οποίος στη συνέχεια, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί, στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Για την συνέχεια της σεζόν:

«Πρέπει απλά να βγούμε και να παίξουμε. Στο μπάσκετ, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα στο δικό τους γήπεδο. Πρέπει να εκτελέσουμε σε επίθεση και άμυνα και να κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής».

Για την εμπειρία του από την Ελλάδα:

«Το απολαμβάνω. Είναι η πρώτη φορά που ζω εδώ. Είχα ξαναέρθει ως αντίπαλος στο Champions League, όταν έπαιζα στην Πολωνία, αλλά τώρα, έχω την ευκαιρία να ζήσω τους ανθρώπους, το φαγητό. Πραγματικά θα ήθελα να επιστρέψω εδώ και μετά το καλοκαίρι, αλλά δεν εξαρτάται από μένα. Απολαμβάνω πολύ την παρουσία μου εδώ και θα ήθελα μετά το καλοκαίρι, αν επιστρέψω στην Ελλάδα, να είναι στον ΠΑΟΚ και πουθενά αλλού».

Για την αποθέωση του από τον κόσμο στην νίκη με τον Κόροιβο:

«Σε κάθε παιχνίδι, βλέπω πάντα στην κερκίδα που έχει παιδιά και φωνάζουν το όνομα μου. Το είπα και στον προπονητή, ότι ήθελα να αφιερώσω αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, που είναι πάντα κοντά μας, που μας υποστηρίζουν σε κάθε παιχνίδι. Ο,τι κάνουμε, πρέπει να το κάνουμε για αυτούς»

Για το τι του αρέσει στην ομάδα:

«Αυτό που μου αρέσει είναι η ενέργεια μας. Όσο βγάζουμε ενέργεια και συγκέντρωση θα είναι καλό για όλους μας. Στα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε καλύτερα, είναι η άμυνα και η εκτέλεση μας στην επίθεση. Πρέπει να τρέχουμε τα συστήματα μας, αυτό που ζητάει πάντα ο προπονητής, να βρίσκουμε τον ελεύθερο συμπαίκτη. Πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό»

Διαβάστε ακόμη...