«Τι σουτ ήταν αυτό ρε φίλε;»

 Ο Λάκι Τζόουνς σχολίασε με τον δικό του απολαυστικό τρόπο το τρίποντο νίκης του Θοδωρή Ζάρα, ενώ αναφέρθηκε και στη μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αρη, στο Nick Galis Hall.
«Τι σουτ ήταν αυτό ρε φίλε;»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω φανταστικά! Πετύχαμε το στόχο μας σε ένα τρελό παιχνίδι με έντονη την αντιπαλότητα εδώ και τόσα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος με τη νίκη που πετύχαμε.

Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά σκαμπανεβάσματα, σε πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα, σε ωραίο γήπεδο μια πολύ ωραίας χώρας. Κι ο Άρης προσπάθησε, τους αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά η δική μας προσπάθεια ήταν πρωτοφανής».

Για την επιστροφή του ΠΑΟΚ στο φινάλε: «Αυτή η ομάδα έχει έναν... αστείο τρόπο να κερδίζει. Ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μετά ήρθε το κρίσιμο ριμπάουντ του Κρουμπάλι, προστατεύσαμε τη μπάλα, τη γυρίσαμε σωστά κι έφτασε στο Ζάρα. Ο Ζάρας είναι ένας καταπληκτικός σουτέρ. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι αυτός έκρινε τη νίκη για εμάς και για το γεγονός ότι κέρδισε στο γήπεδο που αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι».

Για τα όσα είπε στο Ζάρα μετά το τέλος του αγώνα: «Του είπα «Τι σουτ ήταν αυτό ρε φίλε; Συγχαρητήρια!» Είναι ένας φοβερός εκτελεστής».

Για τη σημασία της νίκης: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς αλλά και το κλαμπ γενικότερα. Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, να δουλέψουμε σκληρά γιατί η κούρσα του πρωταθλήματος συνεχίζεται».

Για τον αγώνα με τον Κολοσσό στη Ρόδο που ακολουθεί: «Θα είναι ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι, επίσης σε δύσκολη ατμόσφαιρα και θα πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο τέμπο από τον αγώνα με τον Άρη. Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που συνδυάζει καλούς Αμερικανούς και Έλληνες παίκτες».

Για τη σημασία ενός ενδεχόμενου back to back με εκτός έδρας νίκες: «Θα είναι πολύ μεγάλη η σημασία. Εμείς πρέπει να διεκδικούμε σε κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής τη νίκη. Ξέρουμε ότι το Champions League αποτελεί παρελθόν, παρ'ότι θέλαμε προχωρήσουμε περισσότερο. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος, να πάρουμε τις νίκες που πρέπει και όλα μπορούν να συμβούν».

Διαβάστε ακόμη...