«Πιστεύω στον ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Περνώντας ήδη τις πρώτες του μέρες με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Terran Petteway είχε σήμερα και την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
«Πιστεύω στον ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Ο Αμερικανός παίκτης, που βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκης μίλησε για την συνεργασία του με την ομάδα και τις σκέψεις του για την προσπάθειά του με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και το Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ…

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την πόλη, από την οργάνωση της ομάδας κι από το ποσό με βοήθησαν όλοι να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν νίκες στην ομάδα και να προχωρήσουμε στο Basketball Champions League. Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή μου κι αυτό που μου είπε είναι να έχω υπομονή, καθώς η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό και πρέπει να μάθω ακριβώς πως παίζει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση για α βρω τον χρόνο μου και να βοηθήσω. Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη, αλλά και με έναν προπονητή από την Ιταλία που εμπιστεύομαι πολύ. Μου είπε πως είναι καλή ευκαιρία γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με παράδοση που αξίζει να έχεις συμμετοχή».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τις μάχες του BCL: «Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πολλά πράγματα. Με ενημέρωσε ένας συμπαίκτης μου στη Γαλλία για την Karsiyaka και μου είπε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επομένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε. Αν δεν το πίστευα δεν υπήρχε λόγος να έρθω στην ομάδα».

Για την αγωνιστικά του χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να προσδιορίζω τον εαυτό μου. Θέλω να τα κάνω όλα στο παρκέ αλλά σίγουρα φέρνω πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Παρ'όλο που είναι αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσω το 100%. Θα μπω να παίξω όπως ακριβώς μου ζητηθεί! Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη ένα πολύ καλό σύνολο. Θα είμαι το μέρος που χρειάζεται η ομάδα για να πάει ακόμα παραπέρα στην Ευρώπη».

Για τους λόγους που έφυγε από τη Nanterre και τις σχέσεις που είχε με τον προπονητή του: «Δεν συμφωνούσα σε πολλά πράγματα μαζί του . Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Είναι μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν και από τις πρώτες συζητήσεις που είχα με τον νέο μου προπονητή κατάλαβα ότι εδώ θα είναι όλα διαφορετικά».

Διαβάστε ακόμη...