“Είμαι ηγέτης…”

Τρομερή εμφάνιση από τον Φιλ Γκος απέναντι στην Νεπτούνας...
“Είμαι ηγέτης…”

Ο Αμερικανός πέτυχε 29 πόντους (5/7 δίποντα, 5/6 τρίποντα και 4/5 βολές) έχοντας ακόμη δύο ασίστ, τρία κλεψίματα και τρία ριμπάουντ. Ο Γκος μίλησε για τα ματς με Νεπτούνας και Παναθηναϊκό αλλά και για τον αγωνιστικό του ρόλο στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα είπε:

Για την νίκη επί της Νεπτούνας: "Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το παιχνίδι για να προκριθούμε. Για μένα δεν με ενδιέφερε η διαφορά, απλά να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για την απόδοση του: "Πήρα τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν από την άμυνα. Δουλέψαμε καλά τα σκριν και τα πικ εν ρολ. Παίζω πολλά χρόνια και ξέρω τι να κάνω ενώ με βοηθά και το προπονητικό τιμ. Είναι σίγουρο το πιο παραγωγικό μου παιχνίδι, αλλά εγώ σκέφτομαι κάθε ματς ξεχωριστά. Ήταν σημαντικό ότι κερδίσαμε μετά από τρία κακά ματς. Το ότι παίξαμε καλά, είναι ό,τι καλύτερο έγινε".

Για τον ρόλο του στον ΠΑΟΚ: "Αγαπώ την ομάδα. Έχω απίστευτη εμπειρία έως τώρα. Θεωρώ ότι ο παίκτες αναγνωρίζουν αυτά που τους δίνω και χτίζουν πάνω σε αυτό. Είμαι ηγέτης... Η εμπειρία μου σε πετυχημένες ομάδες της Ιταλίας με βοήθησε. Έπρεπε να αποδείξω στους συμπαίκτες μου ότι είμαι ηγέτης".

Για τα εκτός έδρας παιχνίδια: "Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ δύσκολο όταν παίζεις εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε πιο σκληροί εκτός έδρας".

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: "Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε πνευματικά έτοιμοι. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Η αυτοπεποίθησή μας είναι σε καλό επίπεδο. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι διαφορετικές ομάδες. Η ομάδα παίζει πιο καλά εντός έδρας και αν υπάρχει και κόσμος, θα παίξουμε πολύ καλά".

Διαβάστε ακόμη...