«Να υπερβάλλουμε εαυτούς…»

Για ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ.
«Να υπερβάλλουμε εαυτούς…»

Ένα ματς που ο προπονητής του ΠΑΟΚ το χαρακτηρίζει πρόκληση, με πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας και την αρχή μίας πολύς σημαντικής και δύσκολης σειράς αγώνων για την ομάδα.

«Για το ξεκίνημα του νέου χρόνου έχουμε μπροστά μας ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Ο Ολυμπιακός παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Θα πρέπει να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο απόδοσης, σε πάρα πολλές καταστάσεις, είτε αγωνιστικά, είτε πνευματικά, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μιλώντας στο www.paokbc.gr και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία ο ΠΑΟΚ θα βρει τώρα τους «ερυθρόλευκους»: «Είναι σημαντικό σε τι κατάσταση βρίσκεις μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Έχουν επιστρέψει αρκετοί από τους τραυματίες τους, είχαν μία εβδομάδα στην οποία μπόρεσαν να κάνουν καλή προπόνηση και αυτό φάνηκε και από πολύ καλή απόδοση που είχαν για 35 λεπτά στον αγώνα με την Armani Milano. Για αυτό και εμείς θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς σε πολλές καταστάσεις για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι και ελπίζουμε ότι σε αυτή την προσπάθεια θα συμμετέχει και ο κόσμος μας και θα δώσει ώθηση στην ομάδα».

Και όσον αφορά τον βαθμό ετοιμότητας του ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τονίζει: «Ο Jackson έχει εμπειρία και κάθε μέρα που περνά μαζί μας αισθάνεται και αυτός καλά, αλλά και μπαίνει πιο εύκολα στην φιλοσοφία της ομάδας. Θεωρώ ότι χρειάζεται λίγο ακόμη χρόνο για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Γενικά η προετοιμασία που κάναμε αυτές τις ημέρες ήταν σε καλό επίπεδο, εάν εξαιρέσουμε το πρόβλημα που είχαμε με τον Jones. Δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, για να προετοιμαστούμε για μία δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό».

Το αυριανό ματς είναι από εκείνα τα παιχνίδια που τα περιμένουν και τα αντιμετωπίζουν όλοι σαν πρόκληση και όπως υποστηρίζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ... «από την στιγμή που αντιμετωπίζεις μία ομάδα που έχει σχεδόν κάθε χρόνο παρουσία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα και παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο, είναι δεδομένο ότι πρόκειται για μία μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Σίγουρα οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σημαντικές, αλλά σε ένα παιχνίδι αν αντιπαρατάξεις ενέργεια, συγκέντρωση και είσαι και σε καλή μέρα, μπορείς να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω από μία καλή εμφάνιση».

Διαβάστε ακόμη...