"Όχι ενθουσιασμός, δουλειά για νέες επιτυχίες"

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι τοποθετήθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το επικείμενο ματς με τον Κόροιβο...
"Όχι ενθουσιασμός, δουλειά για νέες επιτυχίες"

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου,

Έχουμε πάρει κάποιες νίκες στα τελευταία παιχνίδια και έχουμε αλλάξει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα μας σε σχέση με τα πρώτα ματς της σεζόν. Είναι ένα καλό μομέντουμ, όμως δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε για αυτό, αλλά να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να έρθουν κι άλλες επιτυχίες.

Σε προσωπικό επίπεδο, ακόμα προσπαθώ να ξεπεράσω τελείως το πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά με την βοήθεια των φυσιοθεραπευτών και του ιατρικού επιτελείου, μπορώ να είμαι σε καλή κατάσταση και να αγωνίζομαι. Στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση μου ήταν καλή, αλλά ξέροντας τις δυνατότητές μου, θεωρώ ότι μπορώ να παίξω ακόμα καλύτερα, αρκεί να συνεχίσω τη δουλειά.

Τελειώσαμε με νίκη τον πρώτο γύρο στον όμιλο του Basketball Champions League. Μπορεί να χάσαμε κάποια παιχνίδια που μπορούσαμε να πάρουμε στο ξεκίνημα της διοργάνωσης, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο και πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.

Όπως έχω ξαναπεί όμως, κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Μπροστά μας είναι ο Κόροιβος, που ξέρουμε ότι προετοιμάζεται εδώ και αρκετές μέρες για εμάς. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πάρουμε τη νίκη στην Αμαλιάδα.

Διαβάστε ακόμη...