«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες του ΠΑΟΚ στην Media Day που διοργανώθηκε στο “PAOK Sports Arena” εν όψει του αγώνα με τη Ventspils για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.
«Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ο 25χρονος φόργουορντ μίλησε για τη σημασία του αυριανού αγώνα για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και για την πορεία του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου:

 

Για τη σημασία που έχει για τον ΠΑΟΚ η αυριανή αναμέτρηση:

«Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι παραπάνω στην Ευρώπη, το αυριανό παιχνίδι πρέπει να το κερδίσουμε οπωσδήποτε»

Για τις περσινές αναμετρήσεις με τη Ventspils:

«Λίγο-πολύ η ομάδα είναι ίδια. Και ο τρόπος παιχνιδιού της είναι περίπου ίδιος. Είναι μια  πολύ σκληρή ομάδα, πάει πολύ στο επιθετικό ριμπάουντ, όλα τα παιχνίδια της είναι κοντά στο σκορ. Έτσι ήταν πέρσι, έτσι μπορεί να είναι και φέτος. Θυμάμαι τι έγινε πέρσι και το ίδιο θέλουμε να και φέτος».

Για αυτό που πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο για να πάρει τη νίκη:

«Αυτό που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να  ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μπορέσουμε να τρέξουμε».

Για το αν η ομάδα είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό:

«Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να χτίσουμε σε αυτή την εικόνα που έχουμε αυτόν τον καιρό και να πάμε πιο καλά στη συνέχεια».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Κολοσσό και τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα για το επόμενο:

«Η άμυνα ήταν πολύ καλή αλλά και ο πίνακας του σκορ στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν… χάρμα οφθαλμών! Μακάρι να είναι έτσι κάθε φορά και να μοιράζεται το σκορ».

Για την παρουσία του PhilGoss στην ομάδα:

«Είναι έμπειρο παιδί, εγκλιματίστηκε γρήγορα. Μας έκανε και νιώσαμε ότι είναι καιρό στην ομάδα από νωρίς».

Για τoαν  σκέφτεται το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική ομάδα:

«Είναι ύψιστη τιμή. Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος παίκτης που θέλει να παίξει στην εθνική και ανήκω κι εγώ μέσα σε αυτούς».

Διαβάστε ακόμη...