«Δύσκολο ματς με την Βέντσπιλς»

Για το παιχνίδι κόντρα στη Βέντσπιλς στο Παλατάκι (5/12, 19:30) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Basketball Champions League, μίλησε ο Θοδωρής Ζάρας του ΠΑΟΚ.
«Δύσκολο ματς με την Βέντσπιλς»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αθλητής του Δικεφάλου:

"Ξέραμε ότι ο Κολοσσός είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, κάτι που πέτυχε στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο με οδηγό την άμυνα μας, τρέξαμε το γήπεδο, βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε μια φαινομενικά εύκολη νίκη" σχολίασε αρχικά.

Για το «τρία στα τρία» του ΠΑΟΚ τελευταία: "Νιώθουμε καλύτερα, είχαμε και την ευκαιρία να δουλέψουμε στη διακοπή πάνω σε κάποιους τομείς που έπρεπε. Η ομάδα ρολάρει και μέρα με τη μέρα πιστεύω πως θα γίνεται καλύτερη".

Για τη βελτίωση του ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ και την καλή αμυντική λειτουργία: "Είναι θέμα διάθεσης και τα ριμπάουντ. Το παιχνίδι κρίθηκε στην άμυνα μας και αυτό πρέπει να είναι οδηγός για τη συνέχεια".

Για το αυριανό ευρωπαϊκό παιχνίδι: "Το ματς της Τρίτης με αντίπαλο την Βέντσπιλς είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να κερδίσουμε, γιατί αν δεν τα καταφέρουμε, θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη η υπόθεση πρόκριση. Πρέπει να δείξουμε την ίδια διάθεση που είχαμε στον αγώνα με τον Κολοσσό και να συνεχίσουμε το σερί μας".

Για αυτά που περιμένει ο ΠΑΟΚ από την προσθήκη των Γκος και Χαραλαμπόπουλου: "Η σεζόν είναι πολύ απαιτητική, άλλωστε το γνωρίζαμε εξ' αρχής. Το ρόστερ είναι αυτό που πρέπει να είναι. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Γκος μπαίνουν στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα κι έτσι αρχίζει να βγαίνει άκρη".

Διαβάστε ακόμη...