"Μαχητικότητα και καλή άμυνα"

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Αντώνης Κόνιαρης την καλύτερη της επαγγελματικής του καριέρας, ο Χρυσικόπουλος έδωσε μεγάλες βοήθειες για τρία 10λεπτα,
"Μαχητικότητα και καλή άμυνα"

αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί και πάλι να είχε προβλήματα στο Ρέθυμνο, αν δεν έπαιρνε πρωτοβουλίες στην 4η περίοδο ο Θόδωρος Ζάρας.

Ο Θεσσαλονικιός γκαρντ διάβασε, εκεί που κόλλησε η ομάδα του, τις άμυνες των Κρητικών , πήγε στο ένας με έναν και με 4 συνεχόμενα σημαντικά καλάθια έδωσε πολυτιμότατες λύσεις και κράτησε τον ΠΑΟΚ όρθιο στην πίεση και στην προσπάθεια για καμ μπακ του Ρεθύμνου.

«Είχαμε δύσκολη εβδομάδα, με απρόοπτα αφού χάσαμε και αποσκευές, αλλά ξέραμε πριν την έναρξη της σεζόν ότι η ομάδα θα είχε ταλαιπωρία με ταξίδια» σχολίασε στην «Αrena Press» ο Ζάρας, προσθέτοντας: «Είχαμε συγκέντρωση και τουλάχιστον πήραμε το ένα από τα δύο ματς. Ήταν καλό ότι ότι πάμε στην διακοπή με νίκη ώστε σε 15 μέρες να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας» σημείωσε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ που αναφερόμενος και στην βοήθεια των Κρητικών ΠΑΟΚτσήδων, είπε...

«Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας σε κάθε γήπεδο, μας έδωσε δύναμη και στην Κρήτη για αυτό και ευχαριστήσαμε τα παιδιά. Οι οπαδοί μας είναι το στήριγμα μας». Όσο για καθαυτό το ματς με το Ρέθυμνο... «Στο σκάουτινγκ που προλάβαμε εστιάσαμε στις αδυναμίες των αντιπάλων μας και πετύχαμε μια σημαντική νίκη» είπε ο Ζάρας, λέγοντας ακόμα... «Βγήκαν μπροστά ο Λίνος, ο Απόλλωνας, ζυμώσαμε και εμείς και δεν γινόταν να συνεχίσουν τα άσχημα αποτελέσματα, φάνηκε αυτό στο ματς, είμαστε τώρα έτοιμοι να βελτιωθούμε και να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα».

Φυσικά το τριήμερο της ομάδας στην Κρήτη βασικό θέμα συζήτησης ήταν και η πρωτοβουλία να ταξιδέψει στο Ρέθυμνο ο Βαγγέλης Μαργαρίτης σε συνδυασμό με την κλήση του στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας. «Είμαστε όλοι περήφανοι για τον Βαγγέλη. Εγώ ένοιωσα με την κλήση του σαν να κάλεσαν εμένα. Το άξιζε 100%, είναι τιμή για κάθε παίκτη αυτή η πρόσκληση, μακάρι να ήμουν και εγώ, ποιος δεν το θέλει;» σημείωσε ο Ζάρας που όταν ρωτήθηκε για το τι κρατά ο ΠΑΟΚ από το διπλό στο Ρέθυμνο και ποια είναι η προτεραιότητα στην προσπάθεια βελτίωσης στην διακοπή, είπε:

«Κρατάμε την μαχητικότητα και την καλή μας άμυνα που μπλόκαρε τα ατού του Ρεθύμνου, ενώ αυτό το 15ήμερο θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ και τα περιορίσουμε τα αβίαστα λάθη μας. Σε αυτούς τους τομείς δεν είχαμε προβλήματα στην Κρήτη, αλλά στην Κλαϊπέντα...» τόνισε, ενώ καταλήγοντας για το δύσκολο ταξίδι και το τι είναι αυτό που ουσιαστικά κουράζει τους παίκτες, είπε:

«Το πρόβλημα σ΄ αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι δεν κοιμόμαστε όσο χρειάζεται για να προλαβαίνουμε πτήσεις και δρομολόγια. Και ένας επαγγελματίας αθλητής έχει ανάγκη τον ύπνο... Δεν πειράζει, τελειώσαμε καλά με νίκη και αυτό είναι θετικό».

Διαβάστε ακόμη...