"Νίκη για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας"

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις στο πλαίσιο της media day αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Τενερίφη και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει...
"Νίκη για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Το αυριανό, είναι ένα παιχνίδι κόντρα στην Πρωταθλήτρια ομάδα της διοργάνωσης, η οποία έχει διατηρήσει τον βασικό κορμό της συγκριτικά με το περσινό ρόστερ. Είναι σίγουρα ένα δύσκολο παιχνίδι για μάς. Δεν καταφέραμε να προπονηθούμε όλοι μαζί τις τελευταίες μέρες, θέλουμε όμως να δείξουμε καλό πρόσωπο στο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε τη νίκη, την οποία θέλουμε πολύ απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, για να αλλάξουμε την ψυχολογία μας".

Σε ερώτηση τι θα αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του, απάντησε: "Αυτό που θα αλλάξουμε είναι να ανοίξουμε το παιχνίδι μας, να κυκλοφορήσουμε καλύτερα την μπάλα και να βρούμε σκορ στην επίθεση. Πρέπει να παίξουμε σε μεγαλύτερο εύρος γηπέδου, να έχουμε καλύτερες αποστάσεις μεταξύ μας και ταυτόχρονα να είμαστε καλύτεροι και στην άμυνα".

Για τον Κρουμπάλι και τον Χαραλαμπόπουλο ανέφερε: "Ο Κρουμπάλι είναι χωρίς προπόνηση αρκετές ημέρες, είναι πολύ δύσκολο να συμμετέχει στο παιχνίδι. Βέβαια θα δοκιμάσει σήμερα να προπονηθεί, αλλά το βλέπω δύσκολο. Ο Βασίλης έκανε τέσσερις προπονήσεις, έχει να παίξει μπάσκετ όμως από τις 23 Ιουλίου! Δεν είναι στο 100% έτοιμος. Θα δούμε αναλόγως πως θα πάει το παιχνίδι, αν κάνει την πρώτη του συμμετοχή".

Για τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ντίλαρντ, σημείωσε: "Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, ελέγχουμε, αξιολογούμε την αγορά και είναι σίγουρο πως ο ερχομός ενός παίκτη ακόμα θα μας βοηθήσει. Θέλουμε να πάμε σε μια επιλογή που θα μας βοηθήσει για όλη την χρονιά. Ο στόχος μας δεν θα είναι μόνο βραχυπρόθεσμος, αλλά είναι και μακροχρόνιος. Είχαμε στηρίξει πολλά πράγματα του παιχνιδιού μας στον Κέβιν και σίγουρα η αλλαγή του είναι μια διαφοροποίηση στο αρχικό μας πλάνο. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση όλοι μαζί. Είχαμε και έχουμε συνεχώς απουσίες στην ομάδα και πλέον είναι δεδομένο πως θα βρούμε ρυθμό μόνο μέσα από τα παιχνίδια".

Διαβάστε ακόμη...