"Δουλεύουμε πολύ για να έρθουν οι νίκες"

Διαβάστε τα όσα είπε ο Αντώνης Κόνιαρης στο πλαίσιο της media day του ΠΑΟΚ...
"Δουλεύουμε πολύ για να έρθουν οι νίκες"

Αναλυτικά:

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το αυριανό, γιατί η Τενερίφη είναι μία ομάδα που δεν άλλαξε σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Τους ξέρουμε από τα περσινά παιχνίδια και θέλουμε να κερδίσουμε. Δουλεύουμε πολύ για να έρθουν οι νίκες. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Είναι καθαρά θέμα χημείας το πρόβλημα, αλλά βελτιωνόμαστε και θα εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια".

Για την αποχώρηση του Ντίλαρντ από την ομάδα: "Δεν αλλάζει η φιλοσοφία μας. Εμείς δουλεύουμε κανονικά, χωρίς να αλλάζει κάτι, απλώς με τη φυγή του θα μπουν κι άλλα παιδιά στο ρόστερ. Δεν αλλάζει κάτι επειδή έφυγε ένας παίκτης".

Για το αυριανό παιχνίδι, είπε: "Δεν βλέπουμε κανένα παιχνίδι αν είμαστε φαβορί η όχι. Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχει μία ήττα στον όμιλο. Περιμένουμε την Τενερίφη να εμφανιστεί δυνατή και έτσι θα είμαστε και εμείς".

Για το πού εντοπίζει το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, δήλωσε: "Κυρίως είναι στην άμυνα. Είναι θέμα προσπάθειας και ενέργειας, δεν υπάρχει πίεση θέλουμε να κερδίσουμε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Δεν θα αγχωθούμε θα κάνουμε όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αρη: "Αυτό είναι μετά, τώρα μόνο την Τενερίφη κοιτάμε".

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει: "Πρέπει να είμαστε καλοί σε άμυνα να βελτιωθούμε και να σκοράρουμε στην επίθεση. Ετσι θα έχουμε ελπίδες".

Για το αν αλλάζει ο ρόλος του μετά τη φυγή Ντίλαρντ: "Δεν αλλάζει ο ρόλος μου, παραμένει ο ίδιος".

Διαβάστε ακόμη...