"Ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση"

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, με την Τενερίφη, Λάκι Τζόουνς είπε στην κάμερα της Nova...
"Ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση"

"Ασφαλώς η Τενερίφη είναι μια μεγάλη ομάδα, η οποία κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στο Basketball Champions League. Αυτό σημαίνει πως και εμείς έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε αντίδραση, να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε ενόψει και της δύσκολης συνέχειας. Χρειαζόμαστε ένα καλό παιχνίδι, να κάνουμε αυτά που συζητήσαμε τις τελευταίες ημέρες όσο πιο καλά γίνεται. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα, τον κόσμο μας, ώστε να μπορέσουμε να φθάσουμε στη νίκη που θέλουμε".

Για το τι διαφορετικό θα παρουσιάσει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το παιχνίδι, σχολίασε: "Οι τελευταίες δυο προπονήσεις μας ήταν πάρα πολύ καλές. Ο Κόνιαρης ανεβάζει ρυθμούς και πλησιάζει στο 100%, ενώ και ο Χαραλαμπόπουλος πλέον συμμετέχει με την ομάδα. Αισθάνομαι ότι τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες πάνε αρκετά καλά, αλλά αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να φανεί και μέσα στο γήπεδο".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την εικόνα που θα ήθελε: "Αρκετοί πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα στην ομάδα, αλλά για μένα δεν ισχύει αυτό. Θα πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά, να βγάζουμε περισσότερη ενέργεια και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Αυτό νομίζω είναι πρόβλημα που λύνεται, δεν είναι κάτι αξεπέραστο και θα το διορθώσουμε".

Διαβάστε ακόμη...