Ο Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με την Elan Chalon

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι ήδη στη Γαλλία, απόψε το βράδυ (20:00) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο όπου αύριο το βράδυ θα γίνει ο αγώνας με την Elan Chalon, η οποία βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, μετά το άσχημο ξεκίνημα της στη φετινή σεζόν.
Ο Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με την Elan Chalon

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησε για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας, το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας και τρίτο εκτός έδρας ματς στο Basketball Champions League. «Είναι μία παραδοσιακή ομάδα από τη Γαλλία, παίζει με ρυθμό, ενέργεια και υψηλό τέμπο, όπως όλες οι γαλλικές ομάδες. Έχουν μία προσθήκη στο ρόστερ τους, του Dorsey, ενός καθαρού πλέι μέικερ που ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τους βοήθησε να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, έχουμε να διαχειριστούμε την κούραση, αλλά αυτό που είναι σημαντικό για μας είναι να βρούμε τη δύναμη να παίξουμε προσωπική άμυνα, να σταματήσουμε το ρυθμό τους και τις προσωπικές τους φάσεις, κάτι στο οποίο στηρίζονται πολύ.

Είναι μία ομάδα που έχει παιχνίδι και κοντά, αλλά και μακριά από το καλάθι και αυτό θα είναι το κλειδί του παιχνίδι. Να έχουμε συγκέντρωση», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ενώ αναφερόμενος στη μάχη του Basketball Champions League σχολίασε: «και οι δύο ομάδες έχουμε από μία νίκη ως τώρα στη διοργάνωση. Εμείς έχουμε να διαχειριστούμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του BCL, με τρία εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αν το πετύχουμε θα έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντί τους στη μάχη της πρόκρισης».

Διαβάστε ακόμη...