«Να δείξουμε αντίδραση σε ενέργεια, ένταση και χαρακτήρα…»

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση στην MHP Arena του Ludwigsburg, ενόψει του αυριανού αγώνα της πρεμιέρας του Basketball Champions League με την MHP Riesen και ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στην Γερμανική ομάδα...
«Να δείξουμε αντίδραση σε ενέργεια, ένταση και χαρακτήρα…»

«Παίζουμε με μία ομάδα που αυτή την στιγμή δεν έχει ήττα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της στο Γερμανικό πρωτάθλημα και τις τρεις προκριματικές φάσεις του Basketball Champions League, έχει εξαιρετικό ρυθμό και παίζει στο γήπεδό της.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον πολύ έντονο ρυθμό που δίνουν στο παιχνίδι τους, σε άμυνα και επίθεση, μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας για μας. Θέλουμε να έχουμε μία αντίδραση σε ένταση, ενέργεια, αλλά και στον χαρακτήρα μας σαν ομάδα και παίζοντας με μία τέτοια ομάδα, που όλα αυτά τα στοιχεία τα έχει σε πολύ υψηλό βαθμό, θα είναι μία πολύ καλή δοκιμασία για να δούμε κατά πόσο μπορούμε να αγωνιστούμε με τον τρόπο που εμείς θέλουμε», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στις επιπρόσθετες δυσκολίες που έχει το παιχνίδι για την ομάδα, από την στιγμή που προέρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα: «Ουσιαστικά δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι κι εκεί πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας. Ότι έχει συμβεί θα πρέπει να λειτουργήσει διδακτικά, αλλά και με βάση τη συχνότητα και τη δυναμική των αγώνων που έχουμε μπροστά μας σε αυτό το διάστημα».

Αναφερόμενος στο Basketball Champions League και το επίπεδο της διοργάνωσης, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: «Η φετινή διοργάνωση είναι πολύ δυνατή και αυτό αποτελεί για όλους μας ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για να δείξουμε τις ικανότητές μας, αλλά και την βελτίωση που θέλουμε να έχουμε σαν ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...