«Για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ!» (vid)

Γνωρίζουν πολύ καλά ακόμη κι οι ξένοι του ΠΑΟΚ τι σημαίνει η σημερινή (4/10) μέρα για το σύλλογο. Φρόντισαν να τους βάλουν στο κλίμα τόσο οι Έλληνες συμπαίκτες τους, όσο κι οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας.
«Για τους αδικοχαμένους φίλους του ΠΑΟΚ!» (vid)

Πηγαίνουν απολύτως ενημερωμένοι, λοιπόν, στο Αλεξάνδρειο, για το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Άρη, ότι ο αγώνας γίνεται σε μια μέρα μνήμης και πένθους για τον «Δικέφαλο», τα χρώματα του οποίου πλέον υπηρετούν.

Απόδειξη αποτελούν οι δηλώσεις του Ουσμάν Κρουμπάλι στο novasports.gr. Ο Αμερικανός φορ του ΠΑΟΚ, μιλώντας για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους», έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σημασία της 4ης Οκτωβρίου για τους «ασπρόμαυρους».

«Το παιχνίδι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη είναι ένα κλασικό ντέρμπι. Είναι το el clasico της Θεσσαλονίκης. Δύο αντίπαλοι, οι οποίοι μάχονται αιωνίως ο ένας τον άλλον. Οι φίλαθλοι παθιάζονται και είναι τιμή για έναν αθλητή να παίζει σε τέτοιες συνθήκες», δήλωσε αρχικά ο Κρουμπάλι.

Και συνέχισε: «Είναι τιμή για μένα να παίξω για τα χρώματα του ΠΑΟΚ, το άσπρο και το μαύρο, σε αυτό παιχνίδι. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι για την ομάδα μου, γιατί γίνεται σε μια μέρα, που κανείς δεν ξεχνά τι συνέβη το 1999. Γνωρίζουμε για το δυστύχημα και το μυαλό μας είναι στις οικογένειες των φιλάθλων που χάθηκαν. Αυτό το παιχνίδι, λοιπόν, σημαίνει πολλά για τους οπαδούς μας. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα είμαστε έτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι, αγωνιστικά και συναισθηματικά. Θα παλέψουμε σκληρά για τη νίκη. Ο Άρης πιστεύω θα είναι το ίδιο έτοιμος και δεν περιμένω τίποτε λιγότερο από το να προσπαθήσουμε να νικήσουμε για να αφιερώσουμε τη νίκη στις οικογένειες των αδικοχαμένων οπαδών της ομάδας μας».

Σχετικά με το πώς γνωρίζει το τραγικό συμβάν του 1999, απάντησε: «Γνωρίζω την ιστορία, γιατί κάποιοι συμπαίκτες μου μού την είπαν, όπως και ο Σήφης (σ.σ. ο υπεύθυνος της μπουτίκ στο PAOK Sports Arena). Είναι μια ιστορία που βγάζει πολύ συναίσθημα».

Όσο για το αν είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, απάντησε: «Αγωνιστικά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Άρη. Και στην Τουρκία (σ.σ. στο φιλικό τουρνουά που πήρε μέρος ο ΠΑΟΚ) δείξαμε καλά στοιχεία. Αν δείξουμε παρόμοια στοιχεία στο παιχνίδι με τον Άρη, μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Καμιά φορά, όμως, σε τέτοια παιχνίδια παίζουν ρόλο κι άλλοι παράγοντες, όπως για παράδειγμα οι οπαδοί των αντιπάλων που θα είναι στο γήπεδο και θα δημιουργήσουν δύσκολη κατάσταση για εμάς. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όμως, και θα πάμε για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο όσο καλύτερο γίνεται. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην τακτική μας για να φτάσουμε στη νίκη».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κρουμπάλι ΕΔΏ

Διαβάστε ακόμη...