«Θα είμαστε μια σκληρή ομάδα»

Ο Απόλλων Τσόχλας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της media day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
«Θα είμαστε μια σκληρή ομάδα»

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε για το πώς κύλησε η προετοιμασία, για το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά και για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Απόλλωνα Τσόχλα:

Για το πως κύλησε η προετοιμασία: «Τελείωσε μια σημαντική περίοδος για εμάς. Μπαίνουμε στην κανονική περίοδο των αγώνων. Ξεκινάμε με ένα μεγάλο ντέρμπι την Τετάρτη, κάναμε καλή δουλειά κι ελπίζω όλα να πάνε καλά. Δείξαμε ότι θα είμαστε μια σκληρή ομάδα και μέσα από την άμυνα θα μπούμε να είμαστε γρήγοροι στους αιφνιδιασμούς και ανυπομονούμε για να ξεκινήσουν τα επίσημα ματς».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι, δεν ξέρουμε καλά τι να περιμένουμε από τον Άρη που θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πως παρουσιάστηκε στο τουρνουά της Τουρκίας. Πάντα όταν ένα τέτοιο παιχνίδι είναι στην αρχή της χρονιάς, μπορεί να σου δώσει πολλά πράγματα. Βέβαια αυτό το παιχνίδι είναι για το Κύπελλο και είναι νοκ άουτ, οπότε είναι διαφορετικό. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά πάνω στα οποία δουλέψαμε».

Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η χημεία της ομάδας. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στη διάρκεια της χρονιάς. Πρώτος μας στόχος είναι να γίνουμε ομάδα, έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Πιστεύω ότι κάναμε καλή δουλειά στην προετοιμασία. η χρονιά θα είναι μεγάλη και δύσκολη.  Το ματς Κυπέλλου είναι πολύ σημαντικό για εμάς, στο πρωτάθλημα πάντα κοιτάμε ψηλά και πρέπει να πάμε ακόμη καλύτερα από πέρυσι και στην Ευρώπη αν μπορούμε, να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Για αυτό δουλέψαμε και για αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Διαβάστε ακόμη...