Ο Μενουδάκος για το τελευταίο φιλικό

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε με το σημερινό φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Sokoli τους αγώνες της προετοιμασίας και ο συνεργάτης του Παπαθεοδώρου, Δημήτρης Μενουδάκος μίλησε στο www.paokbc.gr
Ο Μενουδάκος για το τελευταίο φιλικό

«Όπως και από κάθε φιλικό παιχνίδι, κρατάμε σίγουρα κάποια θετικά πράγματα τα οποία είδαμε. Το φιλικό έγινε κυρίως για να βγάλουμε στην επιφάνεια τα αρνητικά που θέλαμε να δούμε και να τα διορθώσουμε. Αυτό κάνουμε κάθε φορά και μετά από κάθε φιλικό. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είδαμε αρκετά πράγμα που δουλέψαμε στις προπονήσεις και δεν λειτούργησαν τόσο καλά και θα είναι οδηγός μας για να τα βελτιώσουμε κι άλλο. Αντίστοιχα, στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε κάποια πράγματα περισσότερα θετικά από αυτά που ζητάμε από τους παίκτες», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Μενουδάκος και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας:

«Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς κύλησε η προετοιμασία μας. Τα περισσότερα ήταν εκτός Θεσσαλονίκης κι αυτό ουσιαστικά μας βοήθησε γιατί ήταν προσομοίωση για τη σεζόν που έρχεται με τα συνεχόμενα ταξίδια. Δώσαμε πολλές πληροφορίες, πολλά νέα πράγματα που θέλουμε να βάζουμε συνεχώς στην ομάδα και δεν είναι τόσο εύκολο να αφομοιωθούν αμέσως, αλλά τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Το μόνο αρνητικό είναι οι τραυματισμοί που είχαμε κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ενσωματωθούν όπως θα θέλαμε και ο Χαραλαμπόπουλος από την αρχή της προετοιμασίας, αλλά και ο Klassen από ένα σημείο και μετά που δεν είναι μαζί μας. Αυτό ήταν και το μόνο αρνητικό που μας κόστισε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας».

Διαβάστε ακόμη...