"Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη φιλική νίκη της ομάδας μπάσκετ επί της  Yeşilgiresun για για την δεύτερη μέρα του "International Crowne Plaza Bursa Cevat Soydas". 
"Είχαμε μεγαλύτερη συγκέντρωση"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Πέρα από το αποτέλεσμα σήμερα, είχαμε πολύ μεγαλύτερη ενέργεια που ήταν το πρώτο ζητούμενο, γιατί χτες παρουσιαστήκαμε πολύ νωθροί σε αυτό το κομμάτι, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω αν η ομάδα σε κάθε παιχνίδι δεν παίζει το 100% των δυνατοτήτων της με βάση κυρίως την ενέργεια και μετά την ποιότητα. Δεν είναι ακόμη η ώρα για να παίξουμε πολύ ποιοτικό μπάσκετ, είναι όμως η ώρα για να δείξουμε όλοι ότι θέλουμε πάρα πολύ να δώσουμε το 100%, να βγάλουμε αποφασιστικότητα και διάθεση και αυτό σήμερα τα παιδιά το κάναν από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο"

Για το ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, παρά τον παράγοντα κούραση, σχολίασε: "Δικαιολογίες μπορείς να βρεις πάρα πολλές όταν δεν κάνεις ένα καλό παιχνίδι, χτες λοιπόν παίξαμε ένα παιχνίδι στο οποίον ήμασταν πάρα πολύ νωθροί και σήμερα, την επόμενη δηλαδή μέρα, παίξαμε με 50% μεγαλύτερη ενέργεια. Άρα λοιπόν το κομμάτι της κούρασης σαν δικαιολογία για χτες, δεν υπάρχει. Η συγκέντρωσή μας σήμερα ήταν σε πολύ καλύτερο επίπεδο, γι' αυτό και καταφέραμε να έχουμε μια σχετικά καλή εικόνα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα!"

Για τις πολλές ασίστ που καταγράφηκαν στο παιχνίδι από πλευράς ΠΑΟΚ: "Η δημιουργία είναι ζητούμενο για εμάς και προαπαιτούμενο για την επίθεσή μας, είναι ικανοποιητικός ο αριθμός φυσικά, αυτό δείχνει ότι εκτελέσαμε καλά τις οδηγίες, αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα που προσπάθησε να παίξει η αντίπαλη ομάδα και σίγουρα είναι ένα γεγονός που μάς ικανοποιεί, αλλά χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερη δουλειά και σε αυτό"

Για την παρουσία του Τriche (16 πόντοι με 2 τρίποντα): "Είναι λογικό ότι όσο περνάει ο καιρός θα πρέπει να παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο, είναι λίγο άτυχος γιατί από τη στιγμή που ήρθε δεν υπάρχει χρόνος για προπόνηση πολύς, ουσιαστικά μέσα από τα παιχνίδια προσπαθεί να βρει ρυθμό, δεν είναι εύκολο για κανέναν παίκτη. Σήμερα πήρε λίγο παραπάνω χρόνο συμμετοχής, ήταν σχετικά καλύτερος από ότι τις άλλες φορές, πιο αποφασιστικός, πιο  ενεργητικός, αλλά και αυτός όπως και οι υπόλοιποι χρειάζεται χρόνο. Ειδικά ο συγκεκριμένος έχει να καλύψει ένα χαμένο έδαφος τριών εβδομάδων προπονήσεων κάτι που δεν είναι εύκολο να  γίνει από μέρα σε μέρα"

Διαβάστε ακόμη...