«Ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση»

Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από τη νίκη επί της Brose Bamberg (74-75) εμφανίστηκε o Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις που μεταδόθηκαν ζωντανά από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.
«Ικανοποιημένοι από τη νίκη και την εμφάνιση»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, στάθηκε στην καλή παρουσία των παικτών του για 40 λεπτά, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που χρίζουν διόρθωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Ήταν το πιο σημαντικό τεστ που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, απέναντι σε μια ομάδα που έχει υψηλού επιπέδου παίκτες και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ. Πέρα από τη νίκη, αυτό που ήταν σημαντικό για εμάς είναι ότι δείξαμε πράγματα που θέλαμε, είχαμε καλή παρουσία για 40 λεπτά και ελέγξαμε το παιχνίδι για ένα πολύ μεγάλο διάστημα του. Είμαστε ικανοποιημένοι τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση της ομάδας».

Για τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα στα προβλήματα τραυματισμών: «Είναι σημαντικό για εμάς ότι υπολογίζουμε όλα τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Σήμερα, σε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου ανταποκρίθηκαν όλοι. Από την στιγμή που βρίσκεσαι στον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις. Κρατάμε αρκετά θετικά πράγματα από το σημερινό φιλικό, αλλά σίγουρα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, όπως την συγκέντρωση μας στην άμυνα».

Για την ανταπόκριση της ομάδας στις ειδικές καταστάσεις στο τέλος του αγώνα: «Ήταν μια καλή αντίδραση μετά από time out. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και έτσι ήταν λογικό να έχουμε καλή εκτέλεση σε αυτό που κάναμε στην τελευταία φάση. Είναι σημαντικό να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια για την ψυχολογία σου και την επιβεβαίωση της δουλειάς που κάνουν οι παίκτες, αλλά από εκεί και πέρα έχουμε πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσουμε. ειδικά στο κομμάτι της ομαδικής συνοχής, χρειαζόμαστε να βρούμε καλύτερο ρυθμό και καλύτερες συνεργασίες. Ο χρόνος μπορεί να μας πιέζει, αλλά είναι και σύμμαχος μας.

Για το ντεμπούτο του Brandon Triche: «Έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Ήρθε μαζί μας για να δει τον τρόπο λειτουργείας της ομάδας και σε παιχνίδι. Έπαιξε έξι λεπτά, αλλά έχει να καλύψει ένα χαμένο έδαφος τριών εβδομάδων. Θα χρειαστεί χρόνο και υπομονή, αλλά θα του δώσουμε παραπάνω χρόνο στα επόμενα φιλικά που έρχονται».

Για το επίπεδο του τουρνουά: «Είναι ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου, με μια ομάδα που παίζει στην Euroleague και δύο καλές ομάδες από το γερμανικό πρωτάθλημα. Έχουμε επιλέξει τα φιλικά μας να είναι δυνατά, είτε με τις ομάδες της Basket League που αγωνιστήκαμε, είτε με τις ομάδες που συμμετέχουν στα δύο τουρνουά σε Γερμανία και Τουρκία»

Διαβάστε ακόμη...