Χρυσικόπουλος: «Πολύ δυνατό τεστ»

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής με αφορμή την αναχώρηση της ομάδας για το φιλικό τουρνουά "Expert Jakob cup" που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στη Γερμανία.
Χρυσικόπουλος: «Πολύ δυνατό τεστ»

Ο 24χρονος φόργουορντ τόνισε ότι τόσο ο αγώνας με την Brose Bamberg θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για να δει η ομάδα σε ποιο επίπεδο έχει φτάσει η ομάδα, ενώ αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θα έχει ο ΠΑΟΚ της νέας σεζόν και στους προσωπικούς του στόχους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνου Χρυσικόπουλου:

Για τους αγώνες που θα δώσει η ομάδα στη Γερμανία: «Είναι ένα πολύ δυνατό ματς. Παίζουμε κόντρα στην νταμπλούχο Γερμανίας (Brose Bamberg), μία πολύ δυνατή ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα και παίζει τρομερό μπάσκετ. Είναι ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε σε ποιο επίπεδο έχουμε φτάσει».

Για τον χαρακτήρα που θεωρεί ότι θα έχει η φετινή ομάδα: «Πιστεύω ότι η ταυτότητα μας θα είναι η ενέργεια που θα βγάζουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να παίζουμε σκληρή άμυνα και γρήγορα, ώστε να μην υπάρχει στατικότητα στον τρόπο παιχνιδιού μας».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να θέσουμε στόχους, καθώς είμαστε μόλις στην τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, οπότε νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να τους θέσουμε αργότερα».

Για τα πρώτα φιλικά: «Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, κάτι που είναι φυσιολογικό λόγω της περιόδου. Κρατάμε το γεγονός ότι καταφέραμε να κερδίσουμε τα ματς και κοιτάμε τα λάθη μας».

Για τους προσωπικούς του στόχους στη φετινή σεζόν: «Θα ήθελα να μην έχω άλλα σκαμπανεβάσματα».

Για την Εθνική Ελλάδος και το κατά πόσο είναι κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του η συμμετοχή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Τα προκριματικά είναι προγραμματισμένα για τα μέσα Νοεμβρίου».

Για τον τραυματισμό του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου: «Το πιο σημαντικό από όλα στη ζωή είναι η υγεία. Αυτό είναι κάτι που έχω βιώσει από προσωπικές εμπειρίες. Εύχομαι ο Βασίλης να γίνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα καλά, γιατί είναι ένα παιδί με τρομερές δυνατότητες και σίγουρα η ομάδα τον έχει ανάγκη».

Διαβάστε ακόμη...