«Και την καρδιά μου στο παρκέ…»

Έτοιμος και ανυπόμονος να ζήσει την εμπειρία της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, είναι ο Brandon Triche,
«Και την καρδιά μου στο παρκέ…»

το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο οποίος μίλησε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στο www.paokbc.gr και λίγο προτού ξεκινήσει το ταξίδι που αναμένεται να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

«Μίλησα με τον ατζέντη μου για το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, την παράδοση της ομάδας, το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Basketball Champions League, νομίζω ότι ήταν μία απόφαση σχετικά εύκολη.

Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα και έρχομαι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για μπάσκετ», σχολίασε ο Brandon Triche, που έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει για όλα όσα θα συναντήσει στο νέο του περιβάλλον... «Η αλήθεια είναι ότι ξέρω ελάχιστα πράγματα, αλλά θα αρχίσω να μαθαίνω. Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για όλα αυτά, όπως ο Darryl Bryant, που ήταν πέρσι στην ομάδα».

Σημαντικό ρόλο στην συμφωνία του Brandon Triche με τον ΠΑΟΚ έπαιξε και η συνομιλία που είχε με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου και όπως υποστηρίζει ο Αμερικανός γκαρντ... «Είναι πάντα σημαντικό να μιλάς με τον προπονητή, να μάθεις τι θέλει και τι περιμένει από σένα, τι στόχους έχει, ποια είναι η φιλοσοφία του, όπως και όλα αυτά που ήθελε να μάθει για μένα. Μου εξήγησε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα, για τις εγκαταστάσεις, νομίζω ότι όλα αυτά ήταν σημαντικά».

Τι να περιμένουμε λοιπόν από τον Brandon Triche; Τι θα φέρεις στον ΠΑΟΚ;

«Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των γκαρντ, αν και μου έχει τύχη στην καριέρα να παίξω σε τέσσερις θέσεις. Κλασικά στο '1-2', λόγω του μεγέθους μου, μου ζήτησαν να παίξω και «3» και μερικές φορές, ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα έχω βρεθεί και σαν τεσσάρι μέσα στο ματς. Σε οποιαδήποτε θέση κι αν χρειαστεί να παίξω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής όταν θα βγω στο γήπεδο. Δουλεύω σκληρά, είναι πολύ ανταγωνιστικός και στις προπονήσεις».

Κλείνοντας, ο Brandon Triche έστειλε και το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θα αφήσω την καρδιά μου στο παρκέ. Είμαι νικητής, θέλω να σας εκπλήξω θετικά και με θυμάστε για πολλά χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...