«Είμαστε σε καλό δρόμο…»

Ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ και μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειά το τεστ απέναντι στην ομάδα του Ανατόλια ήταν μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες της ομάδας να αλλάξουν παραστάσεις και την καθημερινότητά τους.
«Είμαστε σε καλό δρόμο…»

Σε αυτό ακριβώς συμφωνεί και ο Θοδωρής Ζάρας, ο οποίος σχολιάζοντας το πρώτο φιλικό της σεζόν, είπε... «Ήταν ένα παιχνίδι που το ευχαριστηθήκαμε, γιατί μας βοήθησε να αλλάξουμε λίγο το καθημερινό μας πρόγραμμα. Το ευχάριστο είναι ότι είχαμε όλοι διάθεση, βγάλαμε κάποια κομμάτια της δουλειάς που κάνουμε στις προπονήσεις, αλλά θέλουμε πολλή δουλειά ακόμη. Για αυτό είναι η προετοιμασία. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά στις λεπτομέρειες, σε αυτό θα βοηθήσουν και τα φιλικά, αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Ειμαστε σε καλό δρόμο».

-Είναι δύσκολη αυτή η περίοδος για σας;
«Η σωματική κούραση είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας. Τώρα όμως δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου και του αποτελέσματος που θα έχουμε μέσα στη σεζόν. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον επίσης το γεγονός ότι βάζουμε νέα πράγματα, πολλές πληροφορίες. Σίγουρα δεν είναι εύκολη περίοδος, αλλά επαγγελματίες είμαστε, τα ξέρουμε αυτά και τα περιμένουμε».

-Προς το τέλος της βδομάδας η ομάδα μπαίνει και σε διαδικασία συνεχόμενων φιλικών αγώνων. Τα περιμένετε με αγωνία;
«Περιμένουμε για να δούμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει. Το πρώτο παιχνίδι από αυτά που έρχονται, με την Gaziantep, θα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ, με μία ισχυρή ομάδα, που έχει καλό προπονητή, γεμάτο ρόστερ και θα είναι και στον όμιλό μας στο Basketball Champions League. Θα είναι και μία καλή ευκαιρία για τον κόσμο και σημαντικό για μας που θα παίξουμε για πρώτη φορά μπροστά στους φιλάθλους μας».

Τι αίσθηση έχεις για την ομάδα;
«Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ σκληροί στην άμυνα. Για τους αυτοματισμούς στην επίθεση είναι λογικό να θέλουμε χρόνο και πάνω σε αυτό θα δουλέψουμε στα φιλικά, ώστε να είμαστε όπως πρέπει όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...