“Η ομάδα έπρεπε να αλλάξει φιλοσοφία…”

Για θέματα του ΠΑΟΚ μίλησε ο Μπάνε Πρέλεβιτς ο οποίος αναφέρθηκε και στον Σούλη Μαρκόπουλο.
“Η ομάδα έπρεπε να αλλάξει φιλοσοφία…”

Συγκεκριμένα είπε:

Για το "διαζύγιο" με τον Μαρκόπουλο: "Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση και ιδιαίτερα για μένα, γιατί συνεργάστηκα με τον Σούλη ως παίκτης για πρώτη φορά πριν 23 χρόνια. Η αλλαγή του Σούλη είχε καθαρά αγωνιστικά κριτήρια. Η ομάδα έπρεπε να αλλάξει φιλοσοφία και προσέγγιση. Έχω μόνο αγάπη γι' αυτόν, αλλά οι διοίκησεις πρέπει να παίρνουν και δύσκολες αποφάσεις. Ήταν ο καλύτερος τρόπος που μπορούσε να γίνει ως timing και όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο τρόπο λέγεται ότι έγινε άκομψα το τέλος της συνεργασίας μας".

Για τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ: "Εχει σημειώσει καταπληκτική πορεία με την Κηφισιά. Δούλεψε στο εξωτερικό όπου πολλές ομάδες είναι καλύτερες από τις ελληνικές. Ξέρει τι σημαίνει ΠΑΟΚ. Κατανοεί τις δυνατότητες μας και ήταν η καλύτερη επιλογή. Είναι ανερχόμενος στο χώρο του ελληνικού μπάσκετ και πιστεύει θα έχει πολύ μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να προσθέσουμε κάτι για να μας κάνει καλύτερους. Η προσέγγιση στο μπάσκετ πλέον γίνεται σε άλλο επίπεδο. Όσον αφορά την φιλοσοφία θα σας πει περισσότερο ο ίδιος ο προπονητής".

Για το ότι ακούγεται πως ο Ιβάν Σαββίδης είχε άμεση εμπλοκή στην επιλογή του νέο κόουτς: "Θα ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο αν ο κ. Σαββίδης γνωρίζει το όνομα του προπονητή και το τι συμβαίνει στο μπάσκετ. Θα τον ρωτήσω όταν τον ξαναδώ".

Διαβάστε ακόμη...